Sport pentru viata: ANA MARIA BRANZA si IONUT FILISAN te invita la evenimentul caritabil al lunii iulie!

Ionuț te invită la ziua lui, pe care o va sărbători printr-un turneu de Volei în șezut, dedicat sprijinirii lui Radu Șapartoc – băiețelul de 9 ani din Constanța care luptă cu cancerul 남자친구 9화 다운로드.

Fără cadouri, fără atenții! O donație modică pentru sprijinirea lui Răducu va fi darul tău cel mai de preț!

Îți poți aduce câți prieteni vrei 마이크로소프트 오피스 프로페셔널 플러스 2010 다운로드. Turneul se va desfășura pe terenurile amplasate la intrarea Galaxy a complexului comercial. Fiecare participant va primi magneți de frigider personalizați, cu autograful Anei-Maria Brânză 베가스 16 키젠 다운로드.

Ionut Filisan este unul dintre cei mai vechi prieteni ai campaniei “Aleargă de ziua ta! by Ana-Maria Brânză” 윈도우10 1809 다운로드. Practic, a fost prezent încă de la primul eveniment, când a venit să-i spună “La mulți ani!” spadasinei noastre alergând cei 2,9 kilometri de traseu în Parcul Tineretului 다이나 밉스 다운로드. Tot atunci s-a înscris și la tragerea la sorți pentru propria aniversare, iar norocul a fost de partea lui.

În calitate de sărbătorit al lunii iulie, Ionuț și-ar fi dorit inițial să organizeze un meci de tenis în scaun rulant, eveniment care să ajute la promovarea sporturilor paralimpice și a persoanelor care le practică 주비디오 다운로드. Acum însă, impresionat de cazul băiețelului de 9 ani din Constanța, Radu Șapartoc (pentru care unchiul lui și Ana, alături de alți mari campioni și prieteni, au alergat la sfârșitul lui iunie într-un complex comercial) – și citind despre hotărârea Anei-Maria Brânză de a continua eforturile pentru a strânge banii necesari tratamentului lui Radu – Ionuț a decis să-i dedice puștiului și propria sa zi de naștere 고등래퍼3 1화 다운로드.

“Mi se pare o cauză mai mult decât nobilă, iar acest băiețel chiar are nevoie de tot sprijinul nostru. Voi chema cât mai mulți prieteni, voi folosi toate resursele posibile, poate vom schimba și evenimentul – să jucăm altceva în loc de tenis, eventual să alergăm, să poată participa cât mai multă lume esxi 5.1. Noi suntem oameni normali, ne bucurăm de viață, o trăim cu toate bunele și relele ei, facem sport, facem orice, doar că ne ajutăm de scaunele cu rotile Free sound booster. La Radu însă este vorba de viață, de viața lui. Voi fi mândru să-i dedic lui ziua mea naștere”, ne-a spus Ionuț Filișan.

Evenimentul poate fi urmărit și pe facebook: https://www.facebook.com/events/515079531925783

Despre ALEARGĂ DE ZIUA TA:
02
Detalii: http://www.aleargadeziuata.ro/

Despre SITTING VOLLEYBALL ROMÂNIA
În acest proiect sunt implicate diverse persoane, care lucrează cu pasiune pentru a aduce și promova sitting volleyball în România 3D 파일. Cu ajutorul lor, cu susținerea, contactele si acțiunile lor, acest poiect are o șansă în plus de a deveni unul de succes.
Detalii: http://sittingvolleyballro.com/

sursa: Alearga de ziua ta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *