Atentie!Consumul excesiv de Photoshop dauneaza grav…realitatii!

A devenit deja obisnuinta sa ne amuzam pe seama greselilor fatale ale graficienilor care fac abuz de programele de editare 워크 카오스 다운로드. Sunt atat de frecvente, incat in ultima perioada au aparut tot mai multe site-uri specializate care le expun ca exemplu de ASA NU. Photoshop Disasters este doar unul dintre ele 나의 소녀시대 한글 자막 다운로드. De obicei, programele de editare grafica fac adevarate minuni, te scapa de celulita, kilograme in exces si alte imperfectiuni, dar in cele mai nefericite cazuri rezultatul se poate transforma intr-o aberatie totala 키위 닷컴 다운로드.

Nici vedetele nu scapa de mana nepriceputa a graficienilor, indiferent ca vorbim despre coperta unei reviste, afisul unui film sau reclama la un produs 올림푸스 마스터 다운로드. Degete in plus, maini amputate, picioare ireal de lungi…toate aceste gafe ajung sa sfideze ochiul privitorului si sa distorsioneze realitatea intr-un mod grotesc ffmpeg.

Brad Pitt si Kristen Stewart au fost afectati de ‘talentul’ graficienilor atunci cand corpurile lor au suferit modificari: partea de sus a corpului este mult mai dezvoltata, in timp ce picioarele par desprinse din alt decor Download Android gradle.

Nici Oprah sau Emma Watson nu au scapat de propria viziune artistica a graficienilor: in primul caz, vedetei de televiziune i-a crescut o a treia mana, in timp ce Emmei Watson i s-a amputat jumatate din picior mx player pro apk 다운로드.

In alte cazuri, imaginile sunt atat de modificate, incat personajele nu au nicio legatura cu realitate 와카코와 술 시즌3 다운로드. Vedetele din „Sex and the City” sau Britney Spears sunt exemple relevante.

Cele mai amuzante raman insa imaginile in care celebritatile par mai degraba vietati de pe alte planete, cu gaturi nefiresc de lungi(Penelope Cruz), ochi ciudati(Eminem), sau cu jumatate de craniu lipsa(Madonna).

sursa foto
sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *