10 000 de oameni au mers sa o asculte pe Inna in Auditoriul National

Succesul international nu mai este o noutate pentru Inna 황태지 맙소사 다운로드. Ne-a obisnuit cu piese pe primele locuri in cele mai importante topuri si am vazut cum fanii din toata lumea ii scandeaza numele.

Asa s-a intamplat si in turneul “I Am The Club Rocker” din Mexic, incheiat sambata dupa doua saptamani pline de concerte, sesiuni de autografe, intalniri cu fanii, aparitii TV si radio 파이널 판타지 7 다운로드.

Ea a fost asteptata in Mexic cu nerabdare de sute de mii de fani care isi doreau sa o vada interpretand piesele lor preferate, sa o cunoasca si sa ii arate cat de mult o iubesc 히든페이스 다운로드.

Cel mai mare concert din acest turneu a avut loc la Auditoriul National, unde 10 000 de oameni au fost alaturi de Inna, devenind astfel primul artist dance care a concertat vreodata acolo. Turneul a continuat cu show-uri in Monterrey, Cancun, Merida si Guadalajara Ebs Special Lecture Special Lecture download.

“Concertul din Guadalajara a fost unul de exceptie, m-am distrat alaturi de fanii mei mai bine de o ora jumatate Download dangerous games. Au fost cateva probleme tehnice, insa s-au rezolvat imediat”, a declarat Inna.

Dupa Mexic, Inna va continua turneul “I Am The Club Rocker” in Statele Unite unde va avea concerte in San Francisco, Los Angeles, Seattle, Miami si Las Vegas open project 다운로드.


 

 

 

 

 

Si pentru ca isi surprinde mereu fanii cu videoclipuri incendiare, zilele trecute, Inna a lansat teaser-ul pentru urmatorul videoclip al celui mai recent single WOW outlook 2010 주소록 다운로드. Colorat si foarte incitant, cu siguranta va fi hitul acestei verii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *