IL PASSO la moda

IL PASSO, partener al unor importante evenimente din lumea modei, a avut anul trecut colaborari cu cele doua editii ale festivalului AVANPREMIERE, dar a participat si la ELITE MODEL LOOK ROMANIA, numarandu-se printre sposorii principali Centos7 oracle 11g. Cele 25 de finaliste ale concursului aspirante la o cariera de succes international au defilat in fata a peste 400 de persoane puratand incaltaminte  marca IL PASSO Select a selection of solitaire downloads.

In plus, brandul a fost in permanenta legatura cu designerii romani. „Ne-am dorit sa fim alaturi de designerii romani si am ales sa-i sustinem in cele mai importante momente din 2011 Download the Catholic Bible. Credem in moda romaneasca si vom continua colaborarile si in anul ce urmeaza, mai ales ca avem mare incredere in noul val de designeri romani si in calitatea evenimentelor de moda din Romania my story movie!” a declarat Corina Radu, Marketing specialist IL PASSO.

Ca partener al editiilor 8 si 9 ale festivalului AVANPREMIERE, retailerul a asigurat pantofii colectiilor de toamna-iarna semnate Andreea Tincu & Sense, Vika Gorencu, Sandra Chira si Rue de Trucs, dar si pentru colectiile primavara-vara 2012 create de Carmen Secareanu, Anca si Silvia Negulescu, Ioana Ciolacu, Rue de Trucs si Teodora Baciu hex rays decompiler.

Implicarea IL PASSO in moda din Romania a demarat deja si in 2012, brandul stabilind colaborarea sa cu cea de-a zecea editie a celui mai important festival de moda multibrand din tara AVANPREMIERE Fashion and Lifestyle Fest youtube free sound source.

zp8497586rq
zp8497586rq