Afla cine il va inlocui pe Galliano la Dior!

Dupa ce brandul Dior l-a concediat pe John Galliano din functia de Director Artistic, anul trecut in luna martie, niciun mare designer nu s-a grabit sa-i ia locul Studio one. S-au dus negocieri cu Marc Jacobs, Haider Ackermann, Ricardo Tischi sau Alber Elbaz. In cele din urma, cel care-l va inlocui pe Galliano este designerul Raf Simons, care a consolidat in ultimii ani brandul Jil Sander Madagascar dubbing.

Designerul Raf Simons, care in ultimii ani a consolidat brandul german Jil Sander, este succesorul lui John Galliano in functia de Director Artistic al Casei Dior 플레이스토어 영화 다운로드.

La mai bine de un an de cand Galliano a fost concediat de brandul francez, ca urmare a unui scandal ce implica consum de alcool si insulte antisemite, oficialii brandului au racolat un nou director artistic jfreechart.

Ultimul mare show al lui Simons pentru Jil Sander a fost in luna martie si a fost considerat de critici drept cel mai bun din istoria brandului, insa la putin timp Raf isi anunta demisia Forensics. Creatoarea brandului, Jil Sander, a anuntat ca se intoarce la conducerea casei de moda, astfel ca Raf s-a trezit, peste noapte, fara job.

Cei de la Dior au dus negocieri in toata aceasta perioada si cu Marc Jacobs, Alber Elbaz, Ricardo Tischi sau Haider Ackermann 마쉬멜로우 다운로드.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *