Alex Velea şi Smiley au lucrat la noul single al lui Nicole Cherry

Alex Velea a completat seria de invitaţi ai VJ-iţei Oana Tache în cadrul show-ului MTV FRESH MORNING LIVE pandoratv videos. Alex a declarat că vara lui 2014 a început în forţă pentru el şi că deja a început să alerge la concerte din toată ţara

“Yamasha” nu s-a dat în lături să răspundă la întrebarile Oanei Tache şi a confesat: “Cel mai recent single pe care l-am lucrat, “Din vina ta”, vine ca un feedback al întregii perioade prin care am trecut Red Star 4.0. Nu e vina nimănui exact, e mai mult o emoţie. Asta facem noi, artiştii, oamenii creativi – transformăm emoţiile în muzică”, a spus Velea 태블릿 윈도우 다운로드.

Artistul, care va cânta în weekend la Alba-Iulia alături de Marius Moga & Friends, a mărturisit că nu s-a certat cu Smiley, ci, dimpotrivă, se înţeleg la fel de bine 극동방송 다운로드. Mai mult, Alex completează: “«Golden Boy Society» e noul meu label menit să sprijine mişcarea şi genul de muzică mai aproape de sufletul meu: r’n’b, hiphop etc Game of Thrones Season 7 Episode 2. O să aveţi parte de multe surprize şi artişti noi”, a afirmat Alex Velea.

Întrebat de VJ-iţa Oana Tache cum se face că generaţia actuală de artişti pe val recunoaşte talentul new-comer-ilor, Alex Velea a spus că “e de datoria noastra să ajutăm industria să meargă într-o direcţie mai bună, să evoluăm şi să facem performanţă sightseeing train. De exemplu, la următoarul single Nicole Cherry am lucrat şi eu şi Smiley şi Serban Cazan… şi sunt sigur că va fi melodia verii!”

Vineri, de la 11:00, VJ Oana Tache va aduce un nou invitat în următoarea ediţie MTV FRESH MORNING LIVE, ce dă startul weekend-ului la MTV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *