Amelie a fost la targul Absolutely Fabulous

 

Atmosfera boema, forfota, hainute colorate si accesorii care ne-au adus aminte de „good old days”, cam asa s-ar rezuma targul Absolutely Fabulous, la care a fost si Amelie apple. Villa Rodizio a fost invadata la propriu de culori neon, de la verde si albastru electric, roz bombon, turcuoaz si galben citron, de altfel una dintre tendintele sezonului primavara-vara 2012. 

Peste 70 de designeri au impresionat prin originalitate si creativitate, printre care Luiza Racovita, Ioana Ciolacu, La Chatterie,Luise Lotte, Arina Varga, Tricouri Antante, Coolta, Moda Mania, Tanilian, Mimostore.ro, La Mode Toujours, Diana Antohi, Da Capo sau Cotton Club 한컴 오피스 2010 다운로드. Ca si in anii precedenti, pasionatele de curentul vintage au putut pleca de la targ cu produse handmade, piese unicat, propuse de designeri tineri si talentati Download Coco Look.

De la rochii, bijuterii, pantofi si gentute, toate au facut furori in randul vizitatorilor veniti la targ. Unele produse beneficiau de reducere, un motiv in plus pentru ca fashionistele sa plece fericite acasa 낙제기사의 영웅담 다운로드. Nici barbatii nu au fost ocoliti de creativitatea designerilor. O noutate pentru aceasta editie au fost piesele vestimentare destinate barbatilor. Ne-au impresionat papioanele colorate pentru El, dar si pentru Ea, care in mod sigur vor fi un „must have” pentru acest sezon 웃는남자 영화 다운로드.

Daca ai ratat editia din aceasta primavara a targului Absolutely Fabulous, mai ai o sansa pentru cea din luna mai. Asa ca pregateste-ti din timp cel mai chic outfit spring jar 다운로드! Amelie va fi acolo.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *