Andie MacDowell iti spune ce sa porti la 50 de ani!

Andie MacDowell ne-a obisnuit cu aparitia in reclamele L’Oreal Paris Revitalift, dar pe langa asta iat-o la un nou succes in cariera de actrita 3d 동영상. Aceasta joaca rolul unui director de creatie al unei companii de moda, in cadrul serialului TV Jane By Design produs de ABC Family WorldWide.

Fiind un serial despre fascinanta lume a modei, desigur tinutele sunt de urmarit 번개체조 다운로드. Ele sunt realizate de catre designerul de costume Olivia Miles. Aceasta spune ca se inspira din tinutele bloggerilor de fashion, cum ar fi tinutele celor ce apar pe The Sartorialist gaugan 다운로드.

Iata ce propune stilista Olivia Miles pentru o femeie peste 50 de ani ca Andie MacDowell:

 

 

Andie MacDowell o adevarata fashionista a transmis si ea cateva sfaturi femeilor de varsta sa: „Femeile de varsta mea nu trebuie sa mai poarte haine pentru adolescente” adica mulate sau scurte lion movies. Priveste imaginile ca sa vezi unde se opreste linia tivului in tinutele actritei.

Video from http://abcnews.go.com and photos from: http://www.wwd.com, Getty Images, http://news.daylife.com, www.fanpop.com and www.justjared.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *