Angelina Jolie a fost declarata cea mai bine platita actrita de Forbes

Angelina Jolie, care va putea fi văzută în curând pe marile ecrane în filmul „Maleficent”, este actriţa cel mai bine plătită de la Hollywood, cu venituri estimate de circa 33 milioane de dolari, obţinute în ultimul an, potrivit unui top alcătuit de revista Forbes 무료 e북 다운로드.

„Hollywoodul nu s-a îndepărtat de Angelina Jolie. Ea este încă una dintre puţinele actriţe care pot să ceară un onorariu de peste 15 milioane de dolari pentru un anumit film – aşa cum s-a întâmplat în cazul producţiei Disney, care transpune povestea clasică «Frumoasa din pădurea adormită» în filmul «Maleficent»”, a declarat Dorothy Pomerantz, jurnalist al forbes.com Download The Dancing Genome.

Actriţa americană, în vârstă de 38 de ani, a ţinut prima pagină a ziarelor din lumea întreagă în urmă cu câteva luni, anunţând că a suportat în februarie o dublă mastectomie, după ce a fost diagnosticată cu o genă care prezintă un risc foarte mare de cancer mamar şi ovarian Download cd burner xp.

Angelina Jolie, care are trei copii biologici şi trei adoptaţi cu logodnicul ei, actorul Brad Pitt, a ocupat locul al treilea în topul Forbes din 2012 The goes to the end.

 

 

 

 

 

sursa: mediafax

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *