Ashton Kutcher, in rolul lui Steve Jobs, intr-un film biografic

Ashton Kutcher interpreteaza rolul lui Steve Jobs, intr-un film despre viata acestuia 유닉스 ftp 다운로드. Actorul a fost vazut pe platourile de filmare, alaturi de co-starul sau, Ahna O’Reily. Producatorul filmului a marturisit ca Ashton este alegerea perfecta pentru a interpreta rolul principal in acest film biografic 군주 가면의 주인 다운로드.

Ashton Kutcher a repetat multa vreme inainte de a accepta rolul lui Steve Jobs intr-un film biografic. Actorul a fost vazut astazi mai concentrat ca oricand la munca, in timp ce purta un tricou polo verde, asemeni regretatului sef Apple Flash8 Hangul download.

Kutcher s-a plimbat pe platourile de filmare alaturi de co-starul sau, Ahna O’Reily, alaturi de care va juca in filmul „Jobs: Get Inspired” 스타크래프트 알림음 다운로드.

Ashton Kutcher a fost ales pentru a juca acest rol, datorita faptului ca poate interpreta „complexitatea psihologica” a rolului. Producatorul Hulme Mark a declarat ca el poate intruchipa personajul nu doar fizic, ci si mental sql server management studio 18.3 다운로드.

„Filmul nostru are in vedere primii ani Apple, cand Jobs avea 20 de ani. Aveam nevoie de un actor care nu doar sa ii semene lui Jobs, ci care sa fie capabil sa interpreteze complexitatea psihologica a personajului wedding march. Cand Ashton a citit scenariul, a fost imediat atras de acest proiect. El este fan Steve Jobs si Apple. Este foarte incantat ca a obtinut acest rol”, a declarat Hulme Mark in urma cu cateva zile pentru Neowin.net.

sursa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *