AVANPREMIERE – Moda romaneasca de avanpost!

AVANPREMIERE revine in aceasta primavara si le aduce bucurestenilor un insight in moda sezonului viitor, in viziunea celor mai in voga designeri romani ai momentului 슬픈다짐 다운로드. Gala AVANPREMIERE se va desfasura pe data de 6 mai, incepand cu ora 20:00, la Muzeul National de Arta Contemporana notepad++ 다운로드.

Gala AVANPREMIERE reprezinta cel mai important eveniment multi-brand al inceputului de an si o demonstratie ca moda romaneasca are designeri de valoare, o voce personala si un viitor cert 황태지 맙소사 다운로드. In editia din toamna am avut parte de cateva zile pline de manifestari complexe de moda si arta, alaturi de colectiile unora dintre cei mai inspirati designeri romani ai momentului 파이널 판타지 7 다운로드. Anul acesta la Gala AVANPREMIERE vom continua sa exploram moda romaneasca si vom urmari indeaproape ce ne propun creatorii autohtoni pentru viitorul sezon”, explica Alin Galatescu, directorul AVANPREMIERE 히든페이스 다운로드.

Gala, aflata la cea de-a 8-a editie, va prezenta in premiera cele mai noi propuneri ale designerilor romani pentru sezonul toamna-iarna 2011-2012 Ebs Special Lecture Special Lecture download.

Pe podium isi vor urca creatiile 9 designeri, atat nume consacrate, cat si debutanti, cu propuneri, pozitii si viziuni speciale si interesante: Iris Serban, Christelen B, Andreea Tincu & Sense, Vika Gorencu, Bianca Popp, Anca & Silvia Negulescu si Rhea Costa Download dangerous games. Cele doua debuturi selectate si propuse pentru acesta editie a Galei AVANPREMIERE sunt: Sandra Chira -Timisoara si “Rue des Trucs” – Simona Semen & Alina Buzila – Iasi open project 다운로드.

Accesoriile serii vor fi oferite de catre: Cristhelen B, Il Passo si Hunter UK – incaltaminte si Maria Filipescu si Dana Stefanoiu – bijuterii outlook 2010 주소록 다운로드.

Gala AVANPREMIERE va fi transmisa live pe data de 6 mai, pe www.perfecte.ro si pe Media-fatada magazinului COCOR, ca si in editia anterioara, cand s-a realizat o astfel de transmisiune in premiera nationala 러스트 핵 다운로드.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *