Baneasa Shopping City te invita la extra reducerile extravagante: Vino sa golesti vitrinele!

Vineri, 20 ianuarie, Baneasa Shopping City te invita sa profiti de reduceri extravagante la colectia de toamna-iarna pana la miezul noptii 겨울왕국 다운로드. Incep extra reducerile cu muzica buna si numeroase premii oferite pe loc, care vor transforma o iesire la mall intr-o super petrecere.

Magazinele din centrul comercial vor fi deschise pana la miezul noptii, iar cumparatorii vor avea parte de o multime de reduceri la brandurile favorite Faust movie. Reducerile ce pot ajunge si pana la 85% in cele peste 200 de magazine participante din Baneasa Shopping City si Feeria ii asteapta pe toti vizitatorii 아이즈원츄 비밀친구 3회 다운로드. Pe site-ul www.baneasashoppingcity.ro in curand o sa fie publicata lista cu reduceri.

Baneasa Shopping City a pregatit o multime de alte surprize Download Apple sdGothicNeo. atmosfera de petrecere, condimentata de cocktailurile savuroase oferite gratuit tuturor participantilor, este ideala pentru a face cumparaturi. Mai mult, discounturile vor avea loc si pe 21 si 22 ianuarie, pana la orele 22:00 cand petrecerea continua 방안지 다운로드. Vouchere de cumparaturi si invitatii la film vor fi oferite ca si premii instant.

De asemenea, la Grand Cinema Digiplex, in seara de 20 ianuarie, incepand cu ora 23:59 daca iei un suc mare impreuna cu un popcorn sau nachos mare poti viziona gratuit premiera filmului “Contrabanda” Download aeiou songs. In weekend ai super oferta: cumperi popcorn/nachos/racoritoare mici si primesti mediu sau cumperi mediu si primesti mare. Eye Fi Cafe te intampina cu preturi speciale la meniuri Tomb Raider reboot.

Pentru mai multe detalii despre puteti accesa: http://www.baneasashoppingcity.ro/, http://www.grandcinemadigiplex.ro/ si paginile de facebook gns3 ios image.