Branduri de lux cu reduceri de pana la 40% pe The Catwalk

The Catwalk este magazinul online care aduce în România cele mai noi colecții ale unor designeri celebri, precum: Dolce & Gabbana, Dsquared, Elisabetta Franchi, Gucci, Stella McCartney, Valentino, Jimmy Choo, Michael Kors, Hogan și mulți alții Canon dpp download. Colecțiile toamnă-iarnă 2014 sunt acum disponibile pe The Catwalk cu reduceri de pana la 40%.

The Catwalk își dorește să le ofere consumatorilor acces rapid la cele mai recente tendințe din fashion și totodată la standarde inalte de calitate Visual c++ download. În această perioadă, The Catwalk își surprinde clienții cu discount-uri substanțiale la articolele din ultimele colecții prezentate pe podiumurile celebre ale lumii 뉴스 인트로 다운로드.

Doamnele se pot bucura de colecțiile toamnă-iarnă ale brandurilor Elisabetta Franchi si Betty Blue care beneficiază pe The Catwalk de 40% reducere atât la haine, cât și la articolele de încălțăminte din colecție 골든 글러브 게임 다운로드. Gecile din piele Giocasta au un discount de 35%, în timp ce produsele brandului Dsquared sunt cu 30% mai ieftine. O pereche de cizme Michael Kors poate fi cumparată de pe The Catwalk cu 25% reducere 테라 리아 다운로드.

Gențile semnate de designeri celebri pot fi achiziționate acum la prețuri promoționale. Gențile Elisabetta Franchi beneficiază de 40% reducere, iar cele Dolce & Gabbana, Valentino sau Stella McCartney au un discount de 20% Windows 7 activation.

În plus, The Catwalk oferă și bărbaților articole semnate de designeri celebri, la prețuri cu reduceri cuprinse între 15 și 35%.

Totodată, articolele din colecțiile primăvară – vară 2014 pot fi găsite acum pe The Catwalk la prețuri excepționale, cu reduceri de până la 70% 공튀기기 다운로드.

Oferta completă este disponibilă pe www.thecatwalkshop.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *