BZN din nou la Bucuresti!

Dupa cele doua seri speciale pe care fanii BZN le-au petrecut in compania lui Jan si Anny anul trecut la Bucuresti, pe adresa Project Events au fost trimise o multime de mailuri in care fanii din toata tara isi exprimau dorinta de a-i revedea cat mai curand pe indragitii olandezi emulator game.

Iar cum numarul de fani BZN din Romania este urias, Project Events anunta un nou spectacol al celebrilor artisti!

Jan si Anny vor concerta la Sala Palatului din Bucuresti pe 25 octombrie in cadrul unui nou spectacol – Greatest Hits 철도원 다운로드.

Pentru concertul pe care il vor sustine pe data de 25 octombrie, Jan si Anny le pregatesc multe surprize fanilor din Romania.

Si pentru ca va fi o seara plina numai de hituri, fanii se vor bucura de melodii precum „Blue Eyes, Blue Eyes”, „Dance Dance”, „Mon Amour”, „El Condor Pasa”, „Mariana”, „Delilah”, „Che Sera”, „Mexican Night”, si alte piese celebre…

Anul trecut a fost pentru prima oara cand olandezii de la BZN au concertat la Bucuresti, unde s-au simtit ca acasa 스타워즈 깨어난 포스 다운로드. Caldura si emotia cu care au fost intampinati in capitala a fost de ajuns pentru ca acestia sa pastreze in suflet un loc special pentru romani.

Dupa concertele de anul trecut, olandezii au coborat in foayer pentru a afla mai multe despre fanii lor din Romania, dar si pentru a le da autografe si pentru a se fotografia impreuna cu ei php 엑셀 파일 다운로드.

 

 

 

sursa:agentiadepresamondena

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *