Carmen Negoita ne recomanda cele mai fashion tinute de vara

Carmen Negoita, fashionista care surprinde mereu placut prin tinutele extrem de elegante pe care le afiseaza la evenimentele mondene, dar si prin pictorialele inedite de pe blogul ei, a vorbit pentru ADPM planurile la nivel profesional pe care le are pentru viitorul apropiat, dar si despre cele mai hot trend-uri ale verii 폴라리스 오피스 2015 다운로드.

„Legat de partea profesionala, dupa cum stiti muncesc intens pentru a-mi creste blogul si pentru a aduce in permanenta lucruri noi. In acest domeniu tot timpul trebuie sa fii in priza, la curent cu tot ce este nou, sa gasesti un obiect vestimentar interesant, sa faci o combinatie absolut inedita, sa descoperi niste locuri frumoase 윈도우7 글꼴 다운로드. Tot timpul este ceva de descoperit in domeniul modei. Imi doresc enorm sa ajung la cel putin un Fashion Week pentru ca imi doresc sa simt atmosfera de acolo 히든싱어 다운로드. Mi am propus ca in toamna sa mi indeplinesc acest vis”, a marturisit fashionista.

„Vara asta este una plina de culoare, asa ca se poarta tinutele cat mai viu colorate traffic safety signs. Pentru plaja le recomand femeilor cu caldura flip flops. Eu am cred ca vreo 10 perechi de flip flops – pe galben, corai, albastru, toate culorile.

„In ceea ce priveste materialele le recomand pe cele fluide, vaporoase Download android web server images. Ca accesorii, gentile mari de plaja sunt un must have vara aceasta”, spune Carmen.

 

 

 

sursa: agentiadepresamondena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *