Carpisa, leader-ul European în materie de genţi, deschide un nou magazin în Băneasa Shopping City

Carpisa, un brand Italian cu o istorie de peste un deceniu, este leader-ul European pe piaţa de poşete, genţi şi accesorii, cu peste 600 magazine în întrega lume. Carpisa va deschide Sâmbată 22 Iunie 2013, cel de al treilea magazin din Romania, în Băneasa Shopping City, unde vă aşteaptă cu cadouri surpriză şi o tombolă specială 휴먼폴플랫 다운로드!

Carpisa, retailerul anului în Italia pentru a cincea oară

Carpisa s-a dovedit a fi un fenomen comercial capabil să ofere publicului larg un produs mereu la modă, cu un raport calitate-preţ absolut unic Ord Thomas. Lumea Carpisa cuprinde mai multe tipologii de produse: genţi, poşete, valize, articole de voiaj, curele, portmonee, umbrele şi accesorii.
În anul 2012 a fost numit pentru a cincea oara, “Retailerul anului în Italia” la categoria genţi şi accesorii, demonstrând astfel că brandul îşi păstrează valorile şi relaţiile speciale cu clienţii, centrul acestor valori fiind Clientul, iar preocuparea Carpisa ca acesta să fie mereu mulţumit 윈도우7 인터넷 익스플로러 9 다운로드.

Noua colecţie Carpisa primavara-vara 2013 se bazează pe conceptele de feminitate şi elegantă, senzualitate şi romantism la un pret accesibil new Paradise.

Carpisa deschide cel de al treilea magazin în Romania

În prezent, Carpisa are peste 600 magazine în Italia, Franţa, Spania, Elveţia, Marea Britanie, Serbia, Germania, Grecia, Polonia, Spania, Emiratele Arabe şi Kuweit si in alte peste 20 de tari Mark Escape map.
După Milano, Paris, Londra, Barcelona, Dubai,  retailer-ul Italian deschide în septembrie 2012 primul magazin Carpisa din Romania, în Afi Palace Cotroceni Muji Wan Market Download. La scurt timp, în aprilie 2013, se inaugurează şi cel de al doilea magazin, în City Park Mall din Constanţa.
Sâmbată, 22 Iunie 2013 va avea loc deschiderea celui de al treilea magazin Carpisa din România, în Bucureşti la Băneasa Shopping City pokemon gold version.

Carpisa vă aşteaptă cu cadouri surpriză şi o tombolă specială

Carpisa invită toate fashionistele în universul colorat al genţilor şi accesoriilor cu un design original şi trendy funny movies. Vă aşteaptă cu drag la evenimentul de deschidere a noului său magazin din Băneasa Shopping City, Sâmbătă 22 iunie 2013, cu şampanie, dulciuri,  multă voie bună,  genţi frumoase, cadouri surpriză şi o tombola specială Super Mario download!

Vino şi tu să te delectezi într-o atmosferă magică italiană şi să te bucuri de cadourile oferite. (pentru toate cumpărăturile ce depaşesc suma de 100 lei făcute în perioada 22-30 iunie 2013) 고스트 키로거 다운로드.
Ia-ţi şi prietenii cu tine pentru a-ţi creşte şansele de a câştiga un city break în Roma pentru 2 persoane, oferit ca premiu la tombola specială!

Produsele din colecţia primavară vară 2013 Carpisa le poţi găsi şi online pe www.shoes.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *