Ce obiecte vestimentare iubesc fetele

Când vine vorba de haine, nu există fete care să nu spună că au făcut diverse obsesii şi că îşi doresc cu rice preţ anumite obiecte. Unele vor să îşi cumpere din ce în ce mai mulţi pantofi, altele rochii, altele eşarfe şi aşa mai departe.

Iar asta nu este deloc ciudat. Iată care sunt cele mai comune pasiuni pentru haine.

1.Pasiunea pentru pantofi

Să fie de vină „Sex and the City” sau noi, femeile, chiar suntem extrem de pasionate de pantofi? Fie că vorbim despre balerini, sandale simple, cu toc, cu platformă sau faimoşii stiletto, este clar că ne dăm în vânt după cât mai mulţi. Şi asta e absolut OK. Pentru că niciodată nu ştii ce s-ar potrivi mai bine ţinutei tale.

2. Rochii

Şi la capitolul rochii suntem destul de… pasionale. Dacă pe vremuri emanciparea feminină ne-a dat dreptul să purtăm şi pantaloni, acum ne întoarcem, de bunăvoie, la rochii. Pentru că, nu-i aşa, ce-i mai senzual ca o „little black dress”?

3. Eşarfele

Eşarfele nu au doar o utilitate practică, atunci când ne acoperă gâtul, însă şi estetică. Se spune că niciunei femei nu îi lipseşte în garderobă o eşarfă dintr-un material fin şi elegant, iar ea poate denota faptul că suntem atente la stilul nostru şi că avem bun gust.

4. Fustele

Fustele pot deveni foarte uşor centrul de interes al unei ţinute. O fustă conică, ori una retro, cu multe pliuri, va căpăta de îndată atenţia şi va schimba cu desăvârşire impresia generală a unui outfit. De aceea, merită să investim în fuste despre care ştim că ne caracterizează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *