Ce trebuie să știi despre ținutele sport

În ultima vreme, ținutele sport sunt din ce în ce mai populare nba2k19 apk 다운로드. Fie că vorbim despre ținutele formate din jeanși, tricouri și pantofi sport, rochii elegante purtate, din nou, cu pantofi sport, ori veșnicul echipament cu care mergi la sală, există anumite lucruri pe care trebuie să le ai, totuși, în vedere, deși ai crede că acesta este cel mai relaxat outfit 벤허 무료 다운로드.

  • Nu uita de culori

Chiar dacă te îmbraci sport, trebuie să ții cont de principalele reguli cromatice. Cel mai simplu test, rămâne, totuși, oglinda fmod 다운로드. Dacă nu îți place ce vezi după ce ai asortat câteva culori, este cazul să te schimbi. Ochiul este cel mai sincer atunci când îți spune dacă anumite combinații cromatice sunt supărătoare sau nu traffic signs. Așadar, lasă-te ghidată după acest aspect sau, dacă nu ești sigură, poți întreba oricând o prietenă. Evită combinațiile stridente, însă ai curaj să asortezi culori complementare cura 3.6. Dacă nu ai deloc inspirație, mergi pe combinații simple, de tipul alb-negru, verde-galben etc.

  • Nu exagera în combinarea stilurilor

Deși rochiile elegante se pot purta, mai nou, cu pantofi sport, nu poți exagera totuși cu inovația 김어준의 뉴스공장 다운로드. Nu poți merge la o nuntă, îmbrăcată într-o rochie dintr-un material foarte fin și pantofi sport pe care i-ai purta la sală. Poți merge în oraș sau în club, totuși, cu rochii semi-elegante și pantofi sport 태양을 삼켜라 다운로드. Dacă nu ești sigură că te vei descurca cu întrebuințarea acestui stil, poți rămâne la teniși clasici, precum Converse, pe care îi poți găsi într-o multitudine de modele și culori și pe otter.ro movie one-line.

  • Nu folosi prea multe accesorii

Atunci când porți o ținută sport, nu uita că nu ai voie să o asociezi cu accesorii mult prea elegante, precum colierele extravagante – desigur, există excepții acceptate, însă ele necesită o iscusință deosebită și, dacă nu ești sigură de acest aspect, nu recomandăm să încerci. Rămâi la coliere simple, cercei care nu sunt atât de voluminoși și, eventual, un ceas metalic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *