Ceas din roca vulcanica – Eyjafjallajökull-DNA

Eruptiile vulcanica par a fi niste evenimente nedorite, care perturbeaza ordinea naturii si programul multora dintre noi, si mai ales, evenimente pe care le dorim uitate foarte repede. Insa, daca te cheama Romain Jerome, fabrici ceasuri si stii sa profiti de fiecare actiune la care iei parte, totul devine placut si nimic nu iti face viata mai grea.

Dupa celebrele ceasuri Titanic – DNA, care a fost fabricat dintr-un amestec al otelului aflat sub ocean, a vechiului vas Titanic scufundat in anul 1912 si otel care a fost folosit la construirea vasului acum multi ani, si Moon Dust – DNA, pentru care s-a folosit atat otel din celebra nava spatiala Apollo 11, dar si praf lunar adus pe pamant de catre membrii echipajului aceleiasi navete spatiale, acum e randul ceasului Eyjafjallajökull-DNA.

Acesta este numit astfel dupa celebrul vulcan din Islanda care a dat atatea batai de cap intregii Europe si a anulat numeroase zboruri. E – DNA este facut chiar din roca si cenusa vulcanica si, mai mult, atunci cand il cumperi vei primi si un certificat de garantie care atesta acest lucru. Este clar ca Romani Jerome nu este strain de astfel de inventii, dar parca de aceasta data s-a intrecut pe sine.

Ceasul a fost fabricat si pus la vanzare la nici o saptamana de cand a avut loc eruptia, doar ca in comunicatul de presa nu a fost specificata si suma pentru care acesta poate fi achizitionat. Cu siguranta nu este una modica, dar iubitul tau merita un asemenea cadou! 🙂

Designul ceasului este si el unul de exceptie, reprezentand intocmai eruptia unui vulcan si avand pe ecran cateva flacari care par a fi foarte reale. O adevarata opera de arta! 😉

Sursa foto: www.romainjerome.ch