Cel de-al 11-lea magazin IL PASSO se deschide la Craiova

Bucuresti, 1 februarie 2012: IL PASSO, unul dintre cei mai mari retaileri autohtoni de pantofi si accesorii, deschide cel de-al 11-lea magazin al retelei gpx 파일 다운로드. Acesta este primul din Craiova pentru IL PASSO si va fi inaugurat la inceputul lunii martie in mall-ul Electroputere Park, in urma unei investitii totale care depaseste 200 000 Euro html pdf 파일 다운로드.

Noul magazin din Electroputere Parc Craiova va avea o suprafata de peste 100 mp si le va pune la dispozitie craiovenilor peste 450 de modele de incaltaminte si accesorii pentru femei si barbati Skyrim Launcher 다운로드.

“Sunt incantat sa anunt deschiderea noului nostru magazin, primul din Oltenia. Craiova este un punct important pe harta IL PASSO si ma bucur ca incepem anul in forta 포토샵 7.0 1 한글판 다운로드. Vom continua sa ne extindem reteaua in 2012 si sa le oferim clientilor nostri produse de calitate, create din cele mai bune materiale si mereu in tendinte”, a declarat Petru Chiriac, Managing Partner IL PASSO Zeus 8.

Prima colectie disponibila in Craiova va fi cea de Primavara-Vara 2012. Astfel, din luna martie, craiovenii vor gasi in noul magazin IL PASSO pantofi eleganti si produse casual din materiale de calitate si cu design avangardist, ce raspund nevoii de stil si respecta cele mai noi tendinte din marile capitale ale modei internationale mlb 동영상 다운로드.

In prezent IL PASSO opereaza 10 magazine deschise in Bucuresti, Braşov, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi si Timisoara. Reteaua de distributie este completata de magazinul online lansat in 2011 스케치 다운로드.

photo credit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *