Cercei in functie de forma fetei

De fiecare data cand ne alegem accesoriile pentru o tinuta, prima noastra grija se indreapta catre cercei Yoo Se-yoon download. Celelalte accesorii, desi extrem de importante,cad pe plan secund de fiecare data. Dupa parerea mea, o femeie intotdeauna ar trebui sa poarte cercei, pentru ca fara acestia look-ul ei arata un pic…neterminat Google Frame.

Desi este foarte bine sa iti asortezi cerceii cu tinuta sau culoarea rochiei, totusi primul lucru la care ar trebui sa te gandesti atunci cand iti alegi cerceii este forma fetei 영어 오디오북 다운로드.

Astfel, daca ai chip in forma de inima, ti se potrivesc cerceii ovali si lungi. Modelul perfect este cel usor ingrosat la extremitatea inferioara, fapt care va echilibra fericit trasaturile chipului gta4 eflc.

Pentru o fata patrata, cu maxilarul usor proeminent, sunt recomandati cerceii cu forma unghiulara (dar rotunjiti la colturi!) si de dimensiune medie 카카오톡 노란리본 다운로드. Nu se recomanda cerceii mari, cu atat mai putin daca au forma patrata, rombica sau triunghiulara, pentru ca nu ar face altceva decat sa atraga atentia asupra maxilarului si sa-ti inaspreasca trasaturile 스케치업 2017 크랙 다운로드.

Chipului rotund i se potrivesc cerceii lungi si nu foarte lati, usor arcuiti in exterior. Pe de alta parte, daca ai gata alungita, poarta cercei tot rotunzi si lati, care vor indulci trasaturile fetei 송곳 만화 다운로드.

Totusi, vestimentatia nu trebuie neglijata atunci cand luam in considerare alegerea cerceilor. Zicala „less is more” se aplica in special pentru accesorii 신삼국지 드라마 다운로드. Marii stilisti spun ca in momentul cand vrei sa iesi pe usa ar trebui sa te uiti in oglinda si sa iti dai jos unul dintre accesorii. Nu in ultimul rand, tine cont de partea de sus a vestimentatiei. Cu cat aceasta este mai incarcata, din punct de vedere cromatic sau al modelului, cu atat cerceii vor fi mai mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *