Cinci designeri romani, la Saptamana Modei de la Berlin

Andra Clitan, Adelina Ivan, Stephan Pelger, Irina Schrotter si Lucian Broscatean isi vor expune colectiile in cadrul proiectului „Romanian Designers” de la Berlin Fashion Week, potrivit site-ului oficial al evenimentului Masamone's Revenge.

Aceasta este cea de-a cincea participare a Romaniei la festivalul de moda de la Berlin.

In prima zi a Berlin Fashion Week (BFW) va avea loc prezentarea de grup a designerilor romani Andra Clitan, Adelina Ivan si Stephan Pelger health certificate form. Acestia isi vor expune creatiile in cadrul unui amplu proiect intitulat „Romanian Designers”.

Designerul Andra Clitan este la prima prezenta la Festivalul de Moda de la Berlin, colectia pe care o va expune publicului berlinez fiind „Sola Scriptura” psn 디지털 다운로드. Absolventa a Scolii Superioare de Arte Decorative de la Strasbourg si a Colegiului Central de Arta si Design St. Martin din Londra, Andra Clitan propune o colectie cu influente culturale, o combinatie de elemente care apartin costumului traditionale romanesc si designului vestimentar modern, prin care obtine o interpretare inedita a riturilor de inmormantare si a simbolismului acestora 스쿨메이트 다운로드.

Pentru a doua oara consecutiv la Berlin Fashion Week, dupa ce in urma cu un an a fost prezenta in cadrul targului evenimentului, Adelina Ivan prezinta colectia „Trust Yourself”, care cuprinde creatii „minimaliste, arhitecturale, cu un design frapant”, potrivit presei germane 슈퍼맨 리턴즈 다운로드.

Cel de-al treilea designer care va completa prezentarea de grup a romanilor la Berlin Fashion Week esteStephan Pelger. Roman cu parinti de origine germana, Pelger este prezent pentru a cincea oara la Berlin Fashion Week, dar pentru prima data intr-o prezentare de grup Sketch-up 2016 crack download. Stephan Pelger este unul dintre cele mai cunoscute nume in domeniu in afara Romaniei.

Irina Schrotter, al carei nume este legat de inceputurile designului vestimentar romanesc si de primele festivaluri de moda din Romania, continua si in acest an colaborarea cu mai tanarul designer clujean Lucian Broscatean si revine alaturi de acesta la Berlin Fashion Week, unde vor prezenta colectia „Immersed Self”, inspirata din personajele Elisabeth Vogler si Alma din filmul „Persona” al lui Ingmar Bergman 사운드클라우드 고음질 다운로드. Prezentarea colectiei Irinei Schrotter – Lucian Broscatean va avea loc vineri, la Poarta Brandenburg din Berlin.

Proiectul „Romanian Designers” este dedicat designerilor romani din domenii precum designul vestimentar, designul de interior, grafica si design web 짠짜라 다운로드. Scopul proiectului este acela de a promova designeri romani la nivel national si international, de a face vizibile proiectele si rezultatele acestora atat la nivelul comunitatii romanesti, cat si in afara tarii naver dictionary.

 

Sursa articol Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *