Cocor, ATMB si Teatrul Metropolis lanseaza proiectul Walk of Fame in Piata Timpului

BUCURESTI, 31.01.2011: COCOR, singurul centru comercial tip department store din Bucuresti, alaturi de Asociatia de Turism a Municipiului Bucuresti (ATMB) si Teatrul Metropolis, lanseaza astazi proiectul cultural Walk of Fame pentru omagierea actorilor romani 아톰 에디터 다운로드.

Florin Piersic va avea prima stea in cadrul acestui proiect.

Walk of Fame va gazdui stelele celor mai consacrati actori romani in semn de apreciere si promovare a valorilor artistice din Romania apple. Proiectul se va desfasura in Piata Timpului, aflata in imediata vecinatate a magazinului Cocor si a centrului istoric al capitalei.

Inaugurarea Walk of Fame s-a facut prin distinctia acordata lui Florin Piersic in urma a peste 50 ani de activitate 한컴 오피스 2010 다운로드. Proiectul va continua cu acordarea de distinctii lunare si altor artisti romani consacrati, transformand Piata Timpului intr-un landmark al Bucurestiului unde turistii vor putea cunoaste cele mai importante stele din cultura noastra” declara Dan Barbulescu, Presedintele Consiliului de Administratie al companiei Cocor Download Coco Look.

Urmand modelul celebrei Walk Of Fame din Los Angeles, proiectul din Piata Timpului va deveni un punct de referinta pentru cultura romana prin gazduirea stelelor ce omagiaza actori romani consacrati 낙제기사의 영웅담 다운로드. Alegerea lui Florin Piersic pentru inaugurarea Walk of Fame a fost realizata in urma unui studiu desfasurat pe website-ul www.cinemagia.ro

„Arta actorului nu inseamna imitarea vietii, ci expresia ei, iar teatrul este cea mai vie expresie artistica pe care omul o poate realiza 웃는남자 영화 다운로드. Actorul este, a fost, si va fi, legatura intre lumea palpabila si cea a ludicului, a imaginarului, el este mesagerul visurilor si al gandurilor noastre; actorul face posibila intalnirea neincetata a oamenilor cu jocul spring jar 다운로드. Pentru toate acestea aducem o reverenta daruirii actorului pentru publicul sau si va invitam sa inauguram impreuna Walk of Fame, in semn de pretuire pentru valorile artistice ale teatrului si filmului romanesc”, a declarat George Ivascu, Director General al Teatrului Metropolis 체인지가이 다운로드.

Lansarea proiectului Walk of Fame face parte din strategia Cocor de promovare a valorilor romanesti 쇼미더머니7 1회 다운로드. Inca de la deschiderea sa in octombrie 2010, Cocor a sustinut brandurile romanesti prin deschiderea Galeriei Designerilor Romani, singurul magazin multibrand din Romania care reuneste creatiile celor mai importanti designeri autohtoni movie Mercury.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *