Colectia toamna-iarna 13/14 Russian Fairytale

Designerul Iulia Dima isi completeaza portofoliul de creatii prin lansarea “Russian Fairytale”, colectia pentru sezonul toamna-iarna 2013-2014 Fishing Brothers.

O colectie care isi propune sa exprime opulenta si glam-ul specific caselor nobiliare rusesti si al carei laitmotiv este papusa creata special de designer pentru a aminti de frumusetea printeselor Rusiei si a sustine conceptul ca intr-o compozitie decorativa 나루토 무겐 2018 다운로드.

Suportul de tesaturi pe care sunt aplicate printurile supradimensionate si cele allover ofera multiple efecte stilistice si transpun colectia in contemporan pastrandu-i insa patina unei povesti parca demult stiute 다이빙벨 해외 다운로드.

Asocierea printurilor cu diferite tesaturi din fibra fina precum dantela, matasea sau blana, dar si recurenta franjurilor, confera colectiei o anumita dinamica flash player 동영상 다운로드. S-au folosit si tesaturi metalice cu aplicatii de paiete ce sustin eleganta si rafinamentul creatiilor. Designerul a urmarit ca toate tesaturile utilizate sa aiba un aspect plastic 주니몽 다운로드.

Cromatica este centrata pe o paleta rece care susține conceptul colectiei: verde smarald, albastru inchis, rose-uri, nude-uri. In plus, albul abundent aminteste de strazile inzapezite ale Sankt Petersburgului completand imaginea unei ierni autentice, luminoase si stralucitoare 치즈인더트랩 웹툰 다운로드.

„Sursa de inspiratie a colectiei toamna iarna 2013/2014 a fost fascinanta atmosfera a Rusiei. Mi-am dorit o colectie expresiva, contemporana, desi bogata in elemente retro, o colectie “vie” 세인트아이즈 다운로드. Ca element central, am ales printurile supradimensionate si le-am aplicat pe tesaturi fine, pe dantela sau lana.  Franjurile si blana dar si paietele sau bijuteriile aplicate pe haine confera un aer glam si sustin rafinamentul colectiei Download 1 to Naholo House. Pentru ca m-am gandit la fiecare dintre voi, am creat o colectie pentru toate tipurile de silueta!” Iulia Dima

Creatiile semnate Iulia Dima pot fi achizitionate din:
BUCURESTI: Galeria Designerilor Romani – Cocor Store
CONSTANTA: Magazinul New Elle
BRASOV: Magazinul Dia Vynne

Online: www.idelier.com si www.zega.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *