Concursul „Fabulous Selfie” îți aduce o sesiune privată de shopping în valoare de 1000 de lei

În perioada 21 – 28 mai, AFI Palace Cotroceni şi Fabulous Muses lansează concursul „Fabulous Selfie”, în cadrul campaniei „Săptămâna MAI Mult” 외국 드라마 다운로드. Concursul se adresează tuturor celor pasionaţi de modă, care vor să câştige o sesiune de shopping oferită de doi stilişti cu expertiză în acest domeniu mr i heard it in a windfall. Săptămâna MAI Mult este ultima săptâmâna din luna mai, care oferă tuturor celor care trec pragul AFI Palace Cotroceni oferte speciale, concursuri şi multe alte surprize hp WiFi driver.

Pentru a se înscrie în concurs, cei interesaţi trebuie să uploadeze la www.aficotroceni.ro o imagine proprie, pe tema „Fabulous Selfie”, pe care apoi să o împărtăşească prietenilor pe Facebook two. Competiţia se desfăşoară între 21 – 28 mai şi oferă şansa unui participant de a câştiga o zi de personal shopping alături de Fabulous Muses 쿨 메신저 다운로드. Experţii din spatele Fabulous Muses sunt Diana Enciu şi Alina Tanasă, care îi vor oferi sfaturi vestimentare exclusive, pentru obţinerea unei garderobe ireproşabile 게임 레고 다운로드.

Sesiunea va include o analiză a stilului personal, urmată de recomandări personalizate şi o şedinţă individuală de shopping. AFI Palace Cotroceni va pune la dispoziţie hainele şi accesoriile alese de cei doi stilişti, în valoare de 1000 de lei, din magazinele partenere Pampered download.

Câştigătorul va fi anunţat joi, 29 mai, în urma selecţiei realizate de Fabulous Muses. Diana Enciu şi Alina Tanasă au peste cinci ani de experienţă în consultanţă de stil, jurnalism de modă, evenimente şi expoziţii de fashion Linux local download.
Concursul „Fabulous Selfie” face parte din Săptămâna MAI Mult, o campanie organizată de către AFI Palace Cotroceni în ultima săptămână din luna mai Download Asone. Centrul comercial va oferi mai mult tuturor clienţilor, dublându-le sesiunile de shopping cu activări speciale şi surprize.

Pentru mai multe informaţii despre noutăţile din AFI Palace Cotroceni puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFI Palace Cotroceni painting font.

Despre AFI Palace Cotroceni
Amplasat la intersecţia dintre Bd. Vasile Milea şi Bd. Timişoara, AFI Palace Cotroceni oferă non-stop un mix de brand-uri şi activităţi de petrecere a timpului liber, adaptate dorinţelor fiecărui consumator: 350 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket real- deschis 24/7, 20 de săli de cinema, primul IMAX din România, două cazinouri, cel mai mare patinoar aflat în interior (aproximativ 1.000 mp) – deschis tot timpul anului; două terenuri de joacă pentru copii; prima arenă de laser tag din ţară; primul Roller Coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, bowling şi biliard; un spaţiu dedicat târgurilor tematice; un trenuleţ electric, o pistă de karting.

Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni îl reprezintă programul său de funcţionare non-stop. Hipermarketul real- este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor până la miezul nopţii în zilele vineri, sâmbătă şi duminică, iar zona de fast food, restaurante şi atracţii până târziu în noapte.
Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Staţia de metrou cea mai apropiată de mall este Politehnica, iar autobuzele şi tramvaiele care au staţie în faţa mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *