Cu ce se îmbracă vedetele Stelei în această toamnă

Vedetele Stelei – Florin Gardoș, Alexandru Chipciu, Fernando Varela, Federico Piovaccari și Cristian Tănase au avut parte ieri de o sesiune de shopping în magazinul BIGOTTI din Băneasa Shopping City, dar și de o întâlnire cu fanii dedicată autografelor și pozelor Destroyable download.

Aceștia au probat piese esențiale din noua colecție toamnă-iarnă și au mizat pe eleganță în alegerea ținutelor preferate.

Cristian Tanase și Alexandru Chipciu au optat pentru un outfit compus dintr-un sacou în carouri și dungi în culori intense și jeansi, acestea fiind piese ce definesc trendurile sezonului propuse de BIGOTTI 환주격격 다운로드. Federico Piovaccari a ales să combine jeansii cu o cămașă cambrată, din colecția „A vintage story”, ideală pentru un look fresh. Florin Gardoș a optat pentru o jachetă casual, păstrând însă un aer sofisticat, iar Fernando Varela și-a completat garderoba cu o cămașă simplă, elegantă și un pulover într-o culoare îndrăzneață, specifică noii colecții BIGOTTI 삼성 갤럭시 글꼴 다운로드.

„A vintage story”, noua colecție BIGOTTI inspirată din patrimoniul britanic, aduce o cromatică mult mai îndrăzneață, o croială bine definită și combinatii inedite de țesături, propunând costume cambrate, pantaloni din lână sau bumbac, jeansi, cămăși și tricouri moderne, dar și piese fresh, precum jachetele de tweed sau heavy coats Rpg mv. Vedetele Stelei au putut încerca și piese în culori curajoase sau în carouri și dungi intense sau modele ce combină țesături diferite.

BIGOTTI este partenerul echipei de fotbal Steaua din 2006, membrii echipei și staff-ul tehnic purtând ținute create în fiecare sezon în funcție de tendințele internaționale 지상파 dmb 다운로드.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *