Cum iti alegi tinuta pentru petrecere?

Fiecare petrecere vine de obicei cu un dress code Sketch-up 2016 crack download. Ce inseamna fiecare dintre acesta si cum poti sa te adaptezi la el?

Black tie. Presupune o tinuta strict formala, cu rochie lunga. Poti sa fii o aparitie fabuloasa in Little Black Dress, intr-o rochie de matase sau pantaloni de satin cu smoking 사운드클라우드 고음질 다운로드.

Casual. Inseamna ad literam ingrijit, “adunat”. Plaja stilului merge de la pantaloni de stofa cu o bluza simpla de casmir pana la o pereche impecabila de jeans indigo, tocuri inalte si un top sic 짠짜라 다운로드.

Informal. E un “rang” superior casualului. Trebuie sa judeci bine: cine a emis invitatia si in ce scop, si apoi sa decizi cu ce te imbraci, apreciind un echilibru intre propriul confort vestimentar si a face placere gazdei naver dictionary. Practic, un exemplu corect si in egala masura trendy ar fi o bluza cu imprimeu floral baroc, pantaloni si cizme cu toc inalt.

Festive. Asta e cel mai confuz cod dintre toate Download the clockwork. Greu de explicat si de aplicat, incurajeaza excesele si dramatismul cu orice pret. In eneral, indicatia se refera la adoptarea unui stil “la patru ace”, doar cu un grad mai relaxat decat impunatorul “Black Tie” Minecraft 0 10 4 apk. Nu dai gres cu o rochie cocktail, cu lungime sub genunchi, eventual cu aer vintage.

Fun. In general, poti sa tragi concluzii despre cat de fun se vrea evenimentul din amanunte colaterale – ora, scop, pretext Nightmare of Christmas. Sau, mai simplu, sa telefonezi inainte si sa intrebi gazda. Daca n-o cunosti, intreaba o prietena de asemenea invitata – si mergi pe mana ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *