Cum să îţi alegi o rochie care să te pună în valoare

Rochiile sunt printre preferinţele noastre de multe ori, aşadar ni se întâmplă adesea să ne dăm seama că am cumpărat câteva pe care nu le-am purtat niciodată sau care chiar nu se potrivesc siluetei noastre. Şi, dacă au trecut mai multe luni în care nu am reuşit să le purtăm, cel mai probabil vor rămâne acolo, în garderobă, fără să primească prea mare atenţie din partea noastră.

Ca să te asiguri că nu se va mai întâmpla aşa şi data viitoare când mai vrei să îţi cumperi o rochie, uite care sunt lucrurile pe care trebuie să le ai în vedere:

Verifică dacă îţi vine cu adevărat bine

Nu cumpăra rochii fără să le verifici mărimea. Chiar dacă le cumperi online, caută pe Google ce dimensiuni presupune mărimea respectivă, măsoară-te şi calculează exact ce ţi-ar trebui. În acest mod, nu rişti să te trezeşti cu rochii prea strâmte sau prea largi.

Nu cumpăra culori pe care nu le poţi asorta

Dacă ştii că nu te pricepi la combinaţii cromatice, nu te arunca la alegeri extravagante. Spre exemplu, un mov aprins este asortat cu greu în alte ţinute, aşadar nu vei reuşi prea uşor să creezi o ţinută incredibilă, dacă nu stăpâneşti arta îmbinărilor cromatice sau dacă nu ai, pur şi simplu, alte haine acasă, din culori potrivite.

Nu căuta stiluri care nu ţi se potrivesc

Deşi unele rochii arată excelent, poate că nu ţi se vor potrivi, pentru că stilul tău este total opus. De aceea, trebuie să te întrebi, încă de la început, dacă simţi că acel model te reprezintă şi, dacă nu, nu risca. Eventual, poţi să arunci o privire pe mai multe modele şi, prin eliminare, să rămâi la cele care crezi că ţi se potrivesc cel mai bine. Pe Miniprix.ro poţi găsi o gamă destul de largă de produse şi la preţuri destul de mici, astfel încât poţi „jongla” mai bine cu opţiunile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *