Dorin Negrau lanseaza VISIONS – colectia de toamna-iarna 2012!

Creatorul de moda promoveaza astfel valorile nationale traditionale intr-un brand de tara al portului contemporan! Dupa lansarea colectiei de rochii de seara, FASHIONRED CARPET, realizata din materiale fluide pretioase precum muselina, matasea, voalurile cu insertii in culori rafinate, pastelate, dar si asocieri inedite de materiale, Dorin Negrau pregateste in mijlocul verii un show spectaculos de moda.

Din dorinta de a se apropia cat mai mult de arta contemporana si de a face o asociere intre creatiile sale si artistii de arta contemporana, designerul Dorin Negrau se va intrece pe el insusi! Sustine si promoveaza valorile culturale romanesti si transmite, in acelasi timp, un mesaj social! Prin acest eveniment, Dorin Negrau doreste sa atraga atentia asupra violentei domestice in familie! In cadrul prezentarii inedite care va avea loc pe 1 august, pe un santier in constructie aflat pe Lipscani 71, in Centrul Vechi, mai precis, locatia viitorului music club Fever, Dorin Negrau urmeaza sa-si lanseze colectia de toamna-iarna, intitulata VISIONS, prin care se aduc elemente din portul traditional in cel contemporan, o colectie inspirata din portul boieresc romanesc, cu accente din portul traditional romanesc! Colectia VISIONS – Dorin Negrau este inspirata din portul boieresc de stil brancovenesc, cu accente din portul traditional romanesc, creatorul promovand astfel valorile nationale traditionale intr-un brand de tara al portului contemporan!

Pentru colectia de toamna-iarna, Dorin Negrau a folosit blana de vulpe colorata in tehnologia 3D! Blana de vulpe a fost achizitionata din Tarile Baltice, Estonia, Letonia si Lituania, iar rezultatul creatiilor sale este unul spectaculos! Creatorul de moda dezvolta astfel proiectul “rochia de covorul rosu”, revenind la prima lui dragoste, culoarea neagra si pielea. In noua colectie a sa se vor regasi foarte multe elemente care l-au lansat ca si designer! Materialele de cea mai buna calitate, costurile de productie, de prelucrare dar si evenimentul pe care il pregateste pentru lansarea colectiei de toamna-iarna si care se apropie cu pasi repezi, il fac pe Dorin Negrau sa scoata din buzunar zeci de mii de euro, pentru ca totul sa fie pregatit ca la carte, mai precis, in jur de 30.000 de euro pentru realizarea colectiei si tot atat pentru productia evenimentului!

La prezentarea noii colectii semnata Dorin Negrau vor participa personalitati cunoscute din toate domeniile, de la politicieni la vedete si oameni de afaceri. Incepand din acest an se vor lansa petrecerile Dorin Negrau! Dupa fiecare prezentare de moda, designerul isi va invita oaspetii la un after party. Lansarea colectiei de toamna-iarna, VISIONS by Dorin Negrau, va fi urmata de prima petrecere initiata de designer care va avea loc la Cafepedia, Str. Pictor Verona Nr.2. Startul petrecerilor Dorin Negrau va incepe cu dress-code-ul Flapper! Colectia VISIONS by Dorin Negrau a beneficiat si de un shooting spectaculos a carei protagonista a fost Iulia Albu.

Creatorul de moda si Fashion Editorul si-au unit fortele pentru promovarea valorilor din portul traditional in cel contemporan! Pentru realizarea urmatoarelor proiecte prin care designerul doreste crearea unui brand de tara prin valorificarea elementelor traditionale in portul contemporan, Dorin Negrau va avea si sprijinul Ministerului Culturii, prin Fondul National al Patrimoniului dar si sprijinul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Pentru Textile si Pielarie din Romania.

Dorin Negrau este un profesionist desavarsit si pregateste totul pana la cel mai mic detaliu. Are clienti in Maroc, Brazilia, Franta, Germania, Olanda, Rusia, Tarile Baltice si a participat la targuri de moda organizate la New York, Paris, Moscova, Düsseldorf si Arabia Saudita. Si asta nu e tot! Dorin Negrau pregateste noi surprize! In plus, este primul designer roman invitat anul acesta sa participe la Saptamana Modei de la New York! Sponsorii care i-au fost alaturi designerului Dorin Negrau pentru realizarea si prezentarea colectiei VISIONS care urmeaza sa aiba loc miercuri, 1 august, si care au sustinut promovarea valorilor nationale traditionale intr-un brand de tara al portului contemporan sunt: Rotary Bucharest Triumph, Cafepedia, Martini, SLA Paris, Beauty Make-up Artistry, Corona Exta, Badoit, Evian , Clona by Dorin Negrau, Artist Salon, Muzeul Taranului Roman, Romanian Textile Concept!