Exclusiv: Mihaela Radulescu senzuala intr-un clip fierbinte. Video LOLITA

Inspirat dupa celebrul roman „Lolita”, brandul cu acelasi nume cuprinde o colecție de rochii vaporoase, sofisticate, din materiale prețioase, precum dantela Solstiss sau Sophie Hallette Sessibong mp3. Aceasta din urmă a fost purtată de Kate Middleton la nunta regală, intr-o rochie semnată de Alexander McQueen.

Lolita cuprinde si sacouri foarte feminine care urmăresc linia corpului în combinație cu pantaloni și fuste, dar si linia de tricouri Feelless; toate in acelasi ton romantic – Mihaela Radulescu apare in primul film care promoveaza colectia Lolita Download chrome homepage.

„Lolita, romanul meu preferat, este cea mai frumoasă poveste de iubire totală, care ignoră vârstele, când naivitatea şi experienţa unei femei se împletesc 세틀러6 다운로드. Eşti Lolita când adoraţia depăşeşte imaginaţia, când limita nu există, când totul este mai presus de percepţie şi pare interzis, când respiraţia nu mai are sens şi poţi trăi fără ea, când totul pare prea puţin, când fericirea devine insuportabilă, când pulsul este tot ceea ce mai auzi, când el ştie mai bine decât tine cine eşti 안녕자두야 언더더씨 다운로드. Si ca povestea să fie completă, Lola este persoana din aterierul meu, care face posibil ca toate aceste texturi, să capete forma finală în creaţiile pe care le-am creionat”, a declarat Dana Budeanu 스노우 레오파드 dmg 다운로드.

Creaţiile pot fi văzute şi pe site-ul www.danabudeanu.ro, iar tricourile din linia „Feelless” pot fi achiziţionate exclusiv din The Place Concept Store, cel mai accesibil având un cost de 260 lei Firefox.

Mai multe detalii despre colectia Lolita in fotografiile de mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *