Fashion show Andreea Tincu & Sense toamna-iarna 2013-2014

Early Mornings este numele sugestiv al colecției semnate de designerul Andreea Tincu pentru sezonul primăvară- vară 2014 Download the Detective Conan Theater Edition.

Linia este una feminină, fluidă, delicată iar structurile tricotate diafan de tip devore technique și efectul translucid dat de straturile de organza de mătase suprapusă, sunt doar cîteva dintre elementele cheie ale colecției 패스트스톤 다운로드.

Silueta este rafinat scoasă în evidență iar transparența nu are nimic ostentativ emanînd doar o naturalețe pură.

Jacquard-urile rafinate, patchwork-ul de fîșii, suprapunerile de benzi transparente, grafica cu cercuri din organza, plisările ingenioase pe țesături transparente conferă prețiozitate colecției și aduc arta artistului Paul Klee în prim-plan Silver Go.

Trecerea de la nuanțe închise de negru la griuri colorate și tonuri neutre de piersică pudrată amestecate cu accente de roșu se armonizează cu jocul de linii din structurile tricotate Tony Mori.

Materialele colecției Early Mornings sunt naturale, mătasea fiind fibra principală atît în țesăturile cu aspect de in cît și în organza, voal sau chantung, toate fiind posibile mulțumită tehnologiei Stoll Free sketch-up.

,,Când am creat această colecție m-am gândit la o dimineață devreme de vară, în care întunericul este treptat înlocuit cu gradări fine de culoare, pasaje delicate care oscilează între nuanțe închise spre deschis adobe air. Văd rasaritul asemeni unor picturi semnate de Paul Klee, un adevarat magician în jocul cu transparențe “ – declara designerul Andreea Tincu dependency 다운로드.

Încăltaminte- Angela Vasiliu pentru Papucei , www.papucei.ro
Make-up artist- Nicoleta Timus for Make-up For Ever by KB Agency
Hair styling – Laurent Tourette
www.andreeatincu.com

Sense, toamnă-iarnă 2013/2014

A retro vibe este una dintre colecțiile principale ale brandului Sense din acest sezon pc 마리오카트 다운로드. Într-o cromatică dominată de camel, auriu și negru siluetele sunt longiline, elegante, au acel je ne sais quoi retro al unor vremuri trecute dar extrem de actuale ca apariție stilistică 윈도우10 클린 다운로드.

Elemente considerate clasice ale stilului retro – talia marcată, jachetele cambrate cu alură masculină, gulerul șal sau cardiganul tricotat sunt preluate de catre designerul Andreea Tincu și reinterpretate într-o manieră modernă 모바일 미드 다운로드. Lungimea fustelor este sub genunchi, liniile de construcție sunt curate, epatand printr-un rafinament simplu si elegant . Colecția propune atît țesaturi cît și tricotaje, acestea fiind realizate în fabrica proprie, Smirodava, cu o vechime neîntrerupta de 35 de ani în domeniu.

Fără îndoială, rochia este favorita designerului, indiferent daca vorbim despre cele casual din tricot sau triplu voal, ori despre modele prețioase, de seară și de cocktail croite din brocard, dantelă, paiete fine sau jacquard-uri elegante.

Cum o colecție retro nu poate să nu propună deux-pieces-uri, variantele Sense pentru această iarnă sunt costumele chic cu jachete cambrate și fuste conice,toate frumos conturate printr-un contrast puternic cromatic de camel și negru.

Utilajele Stoll de ultima generație și firele de cea mai buna calitate, importate din Italia, Germania și Franța , reprezintă garanția unui produs knitwear de calitate. În colecție, piesele tricotate au repere aplicate din piele, incrustații de tip dantelă de lîna sau garnituri prețioase.

Make-up artist- Nicoleta Timus for Make-up For Ever by KB Agency
Hair styling – Laurent Tourette
Încălțăminte Guban- www.guban.ro
Genți- Otilia Flonta- www.otiliaflonta.ro

Andreea Tincu semneza din 2008 colecțiile Sense care, în fiecare sezon, sunt actualizate săptămînal cu modele noi, fiind propuse într-o gama variată de mărimi și culori. Propunerile de tricotaje și țesături se împart în linii de zi și în linii de ocazie – Sense Limited Edition. Fiecare colecție Sense aduce pe piața românească noutățile date de tendințele internaționale, reinterpretate cretiv de către designer pentru o categorie de cumparatoare de +30 de ani .

www.fashionsense.ro

Vezi galeria foto AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *