Foto – Noiembrie parizian semnat Guy Laroche

Pentru ca ne despartim cu greu de hainele de tranzitie intre anotimpul cald si cel rece, selectia de produse recomandate de Guy Laroche pentru luna noiembrie, ne alinta cu nuante pastelate de roz si piersica, cu delicatetea dantelei si cu pasiunea rosului Lenovo Laptop Driver.

3 dintre tendintele sezonului toamna-iarna 2014/2015 transpuse in piese ce urmeaza indeaproape linia impusa de brand in fiecare colectie: un melanj al taieturilor masculine si al elementelor prin excelenta feminine 한국영화 예고편 다운로드.

Astfel, rozul ne va face sa plutim intr-o pereche de pantaloni conici, cu insertii de piele si discrete accesorii metalice si ne va imprima din candoarea sa intr-o rochie ce pune in valoare linia corpului ios 8.4 beta 다운로드. Insertiile discrete de dantela vor elimina monotonia tinutelor office dandu-le un plus de eleganta si tot ele vor arata spectaculos la petrecerile de la sfarsitul zilei Download Civilization Revolution.

Rafinamentul suprem din selectia Guy Laroche pentru luna noiembrie este exprimat de rosul burgund pe care il poti purta in tinute all red sau alaturi de alb, bej sau negru lost arc client. Iar atunci cand mici accente aurii i se alatura, efectul este este la inaltimea standardelor impuse pe catwalk-urile internationale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *