Garderoba de iarnă SENSE – office, elegant, retro, delicat

Create pentru zona casual șic sau office elaborat, paltoanele și jachetele pentru sezonul în curs semnate SENSE, www.fashionsense.ro, aduc eleganță stilului personal prin detalii retro delicate phpinfo php 다운로드.

Compoziția călduroasă a materialelor precum lâna și cașmirul, detaliile din blană aplicată, broderiile fine sau pasmanteriile delicate dau un aer feminin outfiturilor care reușesc să transforme piesele elegante în outfituri statement 시마부장 다운로드.

Modelul vedetă este cu siguranță paltonul alb imaculat înzestrat cu buzunare stylish supersize plic și înnobilat cu brandenburguri negre, sistem stilizat de închidere de inspirație etno ms Office.

Designul retro al paltonului cambrat în tonuri tonice de verde mentă, va asigura ținutei un aer boem, relaxat; în timp ce modelul arty creat din blocuri suprapuse din multe fire multicolore va aduce efervescența fresh necesară unei zile sumbre de iarnă 스플라이스 다운로드.

Direcțiile tendințelor fashion sunt subliniate și prin paltonul camel de lungime medie cu gulerele maxi. Extrem de versatil, acesta se poate plia în funcție de styling și accesorizare fie cu ținutele young, cele smart-casual sau bussines 자바7 32비트 다운로드.

Jachetele scurte cambrate sunt toate gandite în tonuri neutre dar cu detalii grafice care amintesc fie de arabescuri complexe, motive paisley stilizate sau romburi fine sausage. Le poți asorta altor produse și accesorii SENSE- fie fustelor creion, pantalonilor țigaretă sau rochiilor cu linie’’ I’’ sau ’’ A’’, care evidențiază silueta zveltă 영유아건강검진 문진표 다운로드.

SENSE promovează un design original fără a epata prin detalii superficiale, iar calitatea produselor și construirea unei garderobe funcționale în fiecare sezon sunt deja atuurileconsacrate ale brandului 100 % românesc Tempest before Genesis.

Toate piesele pentru sezonul în curs se pot achiziționa atât din magazinele SENSE din țară cît și on line de pe site-ul www.fashionsense.ro 애플 퀵타임 다운로드. Modelele sunt actualizate săptamanal, astfel clientela SENSE se poate bucura mai mult de design updatat și noi modele în tendințe. SENSE este un brand deținut de compania Caremil, producator român pentru importante companii internaționale (Phase Eight, Marks&Spencer, Next, Mariella Burani ) plex 자막 자동 다운로드.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *