Havaianas

Havaianas, cel mai cunoscut brand brazilian de flip-flops, a lansat colectia de vara 2010 유니버스 샌드 박스 2 다운로드. Havaianas a transformat slapii intr-un ”must have” al unei garderobe complete, iar invitatii evenimentului au avut ocazia de a-si alege perechea favorita din colectiile prezentate si de a intra in atmosfera de vacanta pe care o inspira acest brand Ied it three times.

Explozia de culori, varietatea de modele si printuri a colectiei de vara 2010 iti schimba starea de spirit si te duce cu gandul la vacanta, inscriindu-se in linia creativa, speciala si surprinzatoare a brandului 청춘 의 덫 다운로드.

Colectia unisex Havaianas Top 2010, in culori vesele, este in trend cu ultimele tendinte ale acestei veri. Pentru 2010, Havaianas Brasil vine cu o gama vesela si variata de culori 인사말 다운로드. Colectia Havaianas Teams are ca tema imprimeuri, culori si elemente care fac trimitere la insemnele echipelor de fotbal. Havaianas Teams pune accentul pe numele tarii, precum si pe numarul „10” pob 한글판 다운로드.

In plus, castigatorii Cupei Mondiale au inserat in imprimeu, special pentru fani, si anul in care au luat titlul.
Combinatiile indraznete de culori inspirate de stilul de viata brazilian se reflecta in Colectia pentru femei Havaianas Slim, cu forme delicate si feminine, slapii putand fi purtati in orice moment al zilei, la plaja, la piscina sau in oras Free download of Bandicam.

Colorati si comozi, Havaianas sunt inspirati din sandalele traditionale japoneze. Celebritati din lumea intreaga sunt fanii acestui brand: Jennifer Aniston, Jessica Simpson, Paris Hilton, Cameron Diaz, Britney Spears, Heidi Klum, Gwen Stefani sunt numai cateva dintre vedetele care indragesc popularul brand Taken 3 download.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *