House in Cotroceni Park

Cotroceni Park este cea mai recenta destinatie de shopping pentru fashionistele din Bucuresti arc welder. Fiind un mall cu dimensiuni atat de mari este imposibil sa nu gasesti ceva pentru orice gust si posibiltate. De data aceasta, vreau sa va vorbesc de un magazin dedicat hainelor inspirate de muzica electronica si nu numai catia v5r21. Brandul este cunoscut in lumea intreaga pentru hainele sale dedicate in special tinerilor. Daca esti adepta unui stil casual, probabil ca House va deveni magazinul tau preferat Boom Beach download. De asemenea, daca iti cauti un outfit pentru o iesire in club, acesta este magazinul perfect.

Tricourile pe care le gasesti la House sunt cu adevarat speciale citrix. Pline de mesaje si de personaje amuzante iti exprima doar dinamism si multa, multa bucurie. Un astfel de tricou nu va iesi niciodata din moda, asa ca ai toate sansele sa gasesti o adevarata „investitie” 해피칙 다운로드. Cum eu sunt fanul accesoriilor, House mi-a oferit prilejul sa imi satisfac capriciile. Accesoriile sunt cu adevarat spectaculoase – orice tinuta ar putea sa fie salvata cu ajutorul accesoriilor intalnite acolo 가즈 나이트 r 다운로드. Gentutele sunt foarte frumoase, si ti le recomand pentru o noapte de club.

Pentru orice fashionista, House va deveni a doua casa! 🙂

Amplasat la intersectia bulevardelor Vasile Milea si Timisoara, in apropierea centrului orasului, AFI Palace Cotroceni Mega Fun e accesibil celor 3 milioane de romani din Bucuresti si din orasele din apropiere Masamone's Revenge. In cei 214.000 mp ai centrului dezvoltat de catre AFI Europe sunt gazduite 300 de magazine si un hypermarket deschis 24/24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *