Hush Hush by Larisa Costea

Cand am vazut prima data pe facebook pagina oficiala „Hush Hush”, gandul m-a dus la celebra melode a fetelor de la Pussycat Dolls, insa „Hush Hush” este mai mult de atat Yes it's likeing. Este un brand aflat la inceput de drum, dar pe  care il veti auzi pe buzele tuturor in viitorul apropiat.

„Hush Hush” este latura creativa a Larisei Costea,  o tanara inzestrata cu talent care se joaca frumos atat combinand piesele vestimentare si accesoriile rezultand tinute fantastice, cat si bagand foarfeca si acul in materiale dand nastere unor haine diafane 윈도우10 rs5 iso 다운로드.

Larisa Costea a  devenit peste noapte „Hush Hush” la indemnul prietenelor ei, care, prin tinutele croite si modificate de mainile Larisei, i-au sugerat ca ar trebui sa imparta si celorlalte fete din maiestria ei On Demand Korea.

Este la inceput de drum, are propriul atelier acasa si creeaza hainelein functie de ce visez noaptea packet tracer 6.2 다운로드.(Larisa Costea)

Pasteluri, lungimi, materiale fluide, broderii, talie incinsa cu cordoane impletite sau din piele- in final piese de poveste ce pot fi purtate atat pe covorul rosu la evenimente de gala cat si la baluri, petreceri sau cocktailuri Sessibong mp3.

Creatiile Larisei Costea se pot achizitiona sau realiza pe comanda speciala la atelierul „Hush Hush” Download chrome homepage.

Galerie foto:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *