Iata geanta de 23.980 de dolari. Ghici cine este posesoarea!

Christina Hendricks a iesit la plimbare prin Beverly Hills purtand pe brat o geanta in valoarea de 23.980 de dolari. Ghiciti cu ce a asortat acest accesoriu foarte scump! Ei bine, cu o pereche de pantaloni negri si o camasa franjurata din jeans.

Geanta „IsabellaFarbod Barsum este cu siguranta una dintre cele mai scumpe existente. Si totusi nu dispune de vreun fermoar din aur de 24k, diamante ori alte astfel de detalii.Accesoriul din piele de crocodil costa mai mult decat salariile pe un an de zile ale multor oameni, iar o suma atat de mare ar putea fara doar si poate sa fie folosita in alte scopuri precum: chiria pe un an sau poate chiar mai mult al unei vile de lux, o vacanta prelungita in Bali, 40 de perechi de pantofi Christian Louboutin, inchirierea unui Bentley pe cel putin 1 an de zile sau… hranirea intregii populatii a unei tari micute.
Pentru celebritati nici un moft nu are pret, astfel ca o simpla geanta in care sa-si poarte cheile, portofelul, telefonul, ochelarii de soare si trusa de make-up merita aproape 24.000 de dolari!