Iata prin ce transformari a trecut Catalin Botezatu de-a lungul timpului

Catalin Botezatu a trecut in ultimii 20 de ani prin zeci de transformari stilistice servlet file. A purtat plete, s-a vopsit blond, s-a ras in cap, a purtat parul tip arici si chiar a avut cu 20 de kilograme mai mult decat in prezent.

Catalin Botezatu a fost dintotdeauna un barbat sarmant, ingrijit, care a urmat tredurile stilistice ale vremii pandoratv videos.

Privind acum in urma, alegerile desigerului nu mai par atat de spectaculoase, insa la vremea respectiva faceau cu siguranta furori printre amatoarele sale si prin lumea mondena Red Star 4.0.

Fost manechin, Botezatu a debutat cu succes ca designer, la inceputul anilor 9o, iar de atunci cariera lui a cunoscut un succes fulminant. Si nu doar strict ca designer, ci, mai ales, ca si personaj monden 태블릿 윈도우 다운로드.

Botezatu a stiut permanent ce sa faca, ce sa spuna, cum sa apara in fata publicului pentru a fi interesant pentru presa.

Look-ul sau a suferit transformari de senzatie de-a lungul timpului 극동방송 다운로드. In anii ’90 Botezatu purta plete, ca un adevarat rocker. Apoi, a devenit fascinat de ochelari de soare si esarfe, astfel ca mai toate aparitiile sale publice contineau aceste doua accesorii Game of Thrones Season 7 Episode 2.

A avut perioade in care a purtat breton cu suvite, a fost tuns zero, s-a vopsit blond, si-a carliontat parul pentru ca in final sa adopte look-ul care pare sa il avantajeze cel mai mult: parul ridicat „mot” sightseeing train.

Silueta lui a suferit, de altfel, transformari notabile. In urma cu zece ani avea 90 de kilograme, departe de silueta de manechin de odinioara. Constient ca imaginea lui ar avea de suferit, designerul a urmat un regim strict care l-a facut sa dea jos 10 kilograme in doar sase luni.

 

 

 

sursa: agentiadepresamondena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *