Interviu Anca & Silvia Negulescu

1 java spring 엑셀 다운로드. Cum descrieti femeia imbracata in haine semnate A&S Negulescu ?

Sofisticata, inteligenta, versatila.

2 Studio one. Ce este moda pentru voi?

O stare de spirit particulara.

3. Cum ati descoperit vocatia de designer si cand ati prezentat prima colectie pe podium Madagascar dubbing?

Nu exista o alta varianta pentru noi in ceea ce priveste domeniul de activitate si spunem lucrul acesta deoarece de la inceput a fost prima si singura optiune 플레이스토어 영화 다운로드. Nu doar noi am ales … ci si aceasta lume ne-a ales pe noi, nu ne-am gandit niciodata la varianta B.

Am debutat pe podium in cadrul Soiree de la Mode IX la Athene Palace Hilton Hotel din Bucuresti jfreechart.

 4. Cum a fost prima prezentare si cum ati evoluat?

A fost excelent, ne-am incarcat pozitiv, am lucrat cu oameni frumosi si profesionisti, iar experientele urmatoare ne-au confirmat particularitatea brand-ului a&s Forensics.

 5. In ce zona de design va simtiti bine?

In zona pe care am simtit-o de la inceput: gotica, dar sensibila 마쉬멜로우 다운로드.

6. Care este cea mai mare satisfactie de pana acum in cariera de designer?

Cele mai importante sunt testele creative si experimentale pe care singure ni le-am ales si pe care le-am trecut cu brio Joara Noble download.

 7. Care sunt designerii vostri preferati?

Haider Ackermann, Ann Demeulemeester, Gareth Pugh, Alber Elbaz, Alexander McQueen sunt designerii pe care ii preferam hp officejet 7612 driver.

 8. Ce inseamna Gala Avanpremiere pentru voi?

Joaca un rol foarte important, atat pentru noi, cat si pentru toti designerii participanti la Galele Avanpremiere: o sansa minunata de a face “a statement”, de a impartasi tuturor cele mai profunde si speciale emotii, trairi, descatusate particular in fiecare colectie; posibilitatea de a provoca, de a trezi curiozitati; si nu in ultimul rand, una dintre cele mai asteptate descarcari si incarcari spirituale intr-un cadru profesionist, alaturi de oameni profesionisti happy chick 다운로드.

 9. Care au fost sursele de inspiratie ale colectiei Primavara-Vara 2012?

Colectia este reflectarea unei intalniri magice in cadrul Carnavalului de la Venetia a aristocratiei albe ruse, in special de la Sankt Petersburg, cu iubitorii operei, reflectata prin Scala din Milano.

Este influentata de renasterea Teatrului Balsoi ca reprezentant important al baletului clasic, impreuna cu demararea lucrarilor la renasterea teatrului din Milano, ca un alt pol al culturii, de aceasta data al operei clasice.

Toate aceste surse au fost filtrate prin garderobele ultra particulare ale celor doua icon-uri: Daphnee Guiness si Printesa Luisa Casati.

Printesa influenteaza prin transcedentalul alegerilor si aparitiilor sale, in timp ce Daphnee aduce modernitatea in forma sa absoluta si ultra subiectiva, inventiva si in acelasi timp atemporala.

Carnavalul de la Venetia reprezinta un simbol al Renasterii unei societati exotice pregatindu-se de intrarea intr-o primavara plenara.

 10. Ce icon internationala ai vrea sa imbrace tinutele A&S Negulescu?

Cate Blanchett, Natalie Portman.

11. Ce asteptati in viitor, in zona profesionala?

Extindere si dezvoltare continua pe toate planurile.

Semnat: ANCA si SILVIA NEGULESCU pentru AVANPREMIERE

Foto : Mircea Netea

 

 

 

 

 

 


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *