Intre 11 si 13 iulie, bucurestenii sunt asteptati la shopping la SUMMER BAZAR

In acest weekend, ROMEXPO se transforma din nou in destinatia shopping-ului si a distractiei estivale centos 6 iso 다운로드. Astfel, Summer Bazar – Targul estival de bunuri de larg consum isi asteapta vizitatorii cu oferte tentante ce nu trebuie ratate.

Obiectele handmade – traditionale sau minimaliste – lucrate cu mare atentie de mesteri priceputi si antichitatile pretioase vor fi doar o mica parte din ceea ce va fi regasit in cadrul Summer Bazar One Fun Man 2 Season 3.
In plus, doamnele si domnisoarele vor avea de ales intre numeroase tipuri de cosmetice si produse traditionale si bio, ateliere de pictura pe textile iar domnii se vor bucura de o expozitie inedita cu masini de epoca 계몽영화 다운로드.

Toate acestea vor beneficia de preturi promotionale, doar pe durata celor trei zile de targ, multe dintre reduceri ajungand si pana la 50%.

Mai mult decat atat, cei care vor trece pragul Summer Bazar vor fi intampinati cu momente si cursuri de teatru, momente de dans, board games si face painting s 메이트 다운로드. Iar pentru ca weekend-ul se anunta a fi unul foarte calduros, sambata sunt programate batai cu apa, surse de distractie si premii.

Intrare este libera la Summer Bazar, iar cumparaturile si distractia vor caracteriza aceasta a doua editie a Targului estival de bunuri de larg consum, ce are loc intre 11 si 13 iulie la ROMEXPO Download base64 decoding!

Programul de vizitare al evenimentului este:
11 – 12 iulie 2014: intre orele 10.00 – 20.00
13 iulie 2014: intre orele 12.00 – 18.00

Intrarea este libera php ajax 엑셀 다운로드!

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.summer-bazar.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *