Jean Paul Gaultier aduce omagiu cantaretei Amy Winehouse

O scurta privire si recunoastem imediat personajul ce a inspirat colectia couture Jean Paul Gaultier primavara – vara 2012 Photoshop Hangul font. Este vorba despre nimeni alta, decat mult regretata cantareata Amy Winehouse, ce s-a stins din viata anul trecut.  Admirata pentru talentul sau muzical, Amy a lasat o amprenta si in lumea modei My name is Cloud Download. Desi nu a fost o fashionista si nici nu a purtat ultimele creatii sau nume cunoscute, cantareata s-a remarcat prin stilul ei aparte. A inspirat designeri precum Marc Jacobs si Karl Lagerfeld, si iata ca azi, Jean Paul Gaultier ii dedica o colectie Minions Paradise Download.

Modelele au defilat pe podiumul de la saptamana modei din Paris, cu un look “pure Amy” : parul bogat aranjat in forma de stup, machiajul cu tus negru si alunita High-speed chrome download. Colectia a imbinat elemente clasice Jean Paul Gaultier ca sacoul cambrat, pantalonii salvari, corsetele, cu elemente Amy : siluete stil anii ’50, fustele conice de lungime medie, peste genunchi, si dresurile Millennium Health Gymnastics.

Excesul este cuvantul ce defineste colectia si totodata face trimitere la stilul de viata al artistei. Colectia se remarca prin asimetrii, abundenta de culori ( verde, albastru, rosu,oranj, fucsia) dar si prin imbinarea cu multa creativitate a materialelor: matase, piele, paiete, dantela, tafta, etc.

Spre final, modelele pareau a purta doliu, amintind de Amy in videoclipul melodiei Back to Black.

photo credit : www.vogue.fr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *