John Galliano revine pe podium!

Dupa ce a fost concediat de la Dior, si s-a luptat timp de aproape doi ani cu dependenta de alcool, somnifere si antidepresive, designerul John Galliano si-a adunat fortele pentru a reveni pe podiumul de moda Hiyobi image download. El va prezenta o noua colectie la New York Fashion Week.

John Galliano, designerul care a scris istorie la Dior, dar care a si fost concediat de la aceasta casa de moda in urma cu doi ani, revine pe podium, dupa o perioada de agonie, dependenta de alcool, somnifere si antidepresive 철권태그 1 다운로드.

Galliano a pregatit o noua colectie pe care o va prezenta, in premiera, luna viitoare, la New York Fashion Week. El va fi ajutat de designerul Oscar de la Renta care il va gazdui timp de trei saptamani in studioul lui, unde va avea timp si tot suportul necesar pentru a se pregati pentru marea revenire 소림축구 다운로드.

John Galliano, considerat unul din cei mai creativi designeri din istorie, a fost concediat de la Dior in urma cu doi ani, dupa un incident cu puternice tente antisemite Download avr studio 6.

John Galliano New York Fashion Week

 

MeliMeloParis.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *