LACOSTE – Noua colectie aniversara acum si in Promenada Mall

In 2013, LACOSTE aniverseaza 80 de ani de cand este un simbol al elegantei casual atat in lumea modei, cat si in cea a sportului de performanta happy chick 다운로드. Aceasta aniversare este o oportunitate pentru brand de a celebra cei 80 de ani de existenta prin deschiderea unui magazin in noul centru comercial Promenada Mall Bucresti iPhone ipsw.

Infiintat in 1933 de catre tenismanul si inventatorul René Lacoste, medaliat la Olimpiada din 1924, brandul LACOSTE a fost mereu aproape de atletii din intreaga lume Patriot game. Nu doar ca a revolutionat sportul, dar René Lacoste si-a pus amprenta si asupra modei, el fiind creatorul stilului “elegant casual”.

Produsele LACOSTE respecta mosternirea sportiva a creatorului lor, oferind o gama larga de produse de calitate superioara destinate barbatilor, femeilor si copiilor Outlook 2007. Cu aceasta mostenire puternica in spate, nu e de mirare ca brandul LACOSTE a devenit partener oficial al Echipei Olimpice Franceze, cu care impartaseste valori importante pentru sport precum tenacitatea, bucuria de a trai si spiritul competitiv intel haxm 다운로드.

Noul magazin LACOSTE este dedicat barbatilor si este situat la etajul I al noului centru comercial Promenada Mall Bucuresti lighttpd. Simbol al elegantei casual, brandul LACOSTE va propune colectia aniversara pentru barbati a sezonului toamna-iarna 2013/2014.

Noua colectie LACOSTE pune accent pe legendarul tricou polo L.12.12 의학사전 다운로드. Faimosul tricou este piesa-cheie in colectia LACOSTE pentru toamna-iarna 2013/2104. Acest tricou deriva din imbracamintea sport, dar a devenit in decursul timpului o piesa vestimentara iconica in lumea modei 크로스오버 모니터 드라이버 다운로드. Tricoul polo L.12.12 si stilul sau chic nonconformist sunt vedetele noii colectii LACOSTE.

Astazi, exista 90 de variatii ale tricoului polo LACOSTE, cu designuri diferite pentru barbati, femei si copii Genesis 1. Clasice sau moderne, tricourile polo sunt confectionate din diferite materiale si in culori dintre cele mai variate, cate 55 de nuante noi in fiecare sezon Wounded Demon.

LACOSTE propune pentru acest sezon piese vestimentare si accesorii usor de purtat si elegante ca stil si design: tricouri din piqué cu guler inalt, pulovere din lana, mohair si bumbac, jachete groase pentru toamna-iarna, genti si incaltaminte din piele, caciuli si manusi calduroase.

Barbatii si nu numai sunt asteptati in noua locatie a brandului cu produse de cea mai buna calitate, echipamente sportive, imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru barbatul modern preocupat de viata sanatoasa si un stil vestimentar urban chic.

Doua produse LACOSTE se vand azi in fiecare secunda in magazinele si reprezentantele LACOSTE din cele 114 tari in care brandul este prezent. In Romania, brandul LACOSTE este prezent in Bucuresti (Bucuresti Mall, Baneasa Shopping City, Plaza Shopping Centre, Promenada Mall), Cluj Napoca (Polus Center) si Constanta ( City Park Mall).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *