Lookul Hermes pentru iarna 2011

Show-ul Hermes pentru iarna 2011 a fost deschis de actrita si modelul Lily Cole, care a impus tema colectiei cu o tinuta realizata integral din piele, all black 청춘 의 덫 다운로드.

Colectia poate avea un punct de plecare serialul TV The Avengers din anii `60, cu o serie de laitmotive: palariile melon sau chiar jobenul, la care s-au adaugat manusile si umbrelele ca accesorii pentru fiecare tinuta in parte 인사말 다운로드.

Pe de alta parte s-a mizat excesiv pe pielea neagra, cel putin in prima parte a colectiei. Pielea mata a fost combinata cu pielea lacuita, alaturi de stofa si tricotaje pob 한글판 다운로드.

Femeia Hermes pentru iarna 2011 este una puternica, care imprumuta din atributele masculine: incredere in sine, seriozitate si o eleganta atent studiata Free download of Bandicam. Look-ul Hermes pentru aceasta iarna este mai mult androgin, feminitatea fiind aproape inexistenta. Acesta este un look putin neobisnuit pentru aceasta casa de moda, intotdeauna cunoscuta pentru feminitatea tinutelor sale Taken 3 download. Daca lucrurile s-au schimbat chiar si la Hermes acest lucru inseamna ca trendul este unul cu adevarat important.

Aerul de dandy imprimat tinutelor duce la o contopire vestimentara intre stilul masculin si feminin, incat hainele par ca pot fi purtate si de barbati fara probleme, poate doar cu mici ajustari de marime Stella browser. Acest joc de feminitate – masculinitate poate fi unul extrem de sexy atragand atentia prin nonconformitate.

Din fericire, negrul nu a acaparat intreaga colectie, desi este prezent in cea mai mare parte 국내잡지 다운로드. S-a mai folosit si maroul in diverse nuante, albul, oranjul si animal printul.

Look-ul preponderent masculin a fost completat si de elemente ca vesta, papionul, ceasul de buzunar sau demult uitatul monoclu care pot da un aer desuet dar in acelasi timp desavarsi o tinuta psn 다운로드.

Sursa foto: www.style.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *