LULU, brand-ul care îți descrie perfect personalitatea

Născut din pasiunea pentru modă a doi tineri optimiști și curajoși, LuLu este un brand nu doar casual și relaxat, ci și chic și sexy pentru doamnele și domnișoarele care doresc să-și exprime feminitatea și personalitatea prin ținutele pe care le poartă, dar și pentru bărbații care vor să adopte un stil chic-casual cu un tricou simplu, dar cu un design care să reflecte o latură a personalității lor Windows 10 Redstone 5.

Brand-ul LuLu a luat naștere și din dorința de a ieși din tipar: tricouri cu design-uri realizate manual și prelucrate digital, comenzile fiind livrate într-un mod inedit (în cutii triunghiulare cu logo) 커널 소스 다운로드.

Realizate 100% din bumbac și cu detalii bine lucrate, tricourile LuLu se inspiră din trend-ul actual și crează o siluetă modernă și unicat, perfectă pentru persoanele care adoră să se remarce și să se identifice în propriile ținute 곰플레이어 다운로드. Tenta nonconformistă și influențele glam adaugă un plus de stil tricourilor LuLu care sunt animate de imprimeuri ieșite din tipar – tribale, desenate manual și imprimate sau geometrie sacră 박기영 다운로드. Tricourile LuLu, ușoare și soft, reînvie în același timp atât nonconformismul, cât și stilul glam și chic.

Print-ul se realizează digital, direct pe țesătură și nu are un aspect cauciucat Sims Preplay.

Ceea ce aduce nou brand-ul LuLu este design-ul realizat manual și prelucrat digital, design-uri inedite, nonconformiste care descriu perfect personalitatea celor care poartă tricourile LuLu 시인의 사랑 다운로드. Prin tricourile create, LuLu scoate în evidență cel mai de preț atu al fiecăruia dintre noi: personalitatea.

Brand-ul LuLu este despre impact vizual și frapare, despre nonconformism și inedit, este pentru oameni care vor să impresioneze prin simplitate 버블파이터 다운로드.

În curând, LuLu va lansa o colecție de fitness, cu tricouri și maieuri pentru workout.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul oficial LuLu – www.lulushop.co și pagina de Facebook LuLu: https://www.facebook.com/lulushop.co

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *