Magazinul TinaR, din martie si pe Okazii.ro

Vesti bune pentru fashioniste 품삼국 다운로드! Din martie, retailerul roman de moda TinaR vinde si pe Okazii.ro, intr-un magazin dedicat ce reuneste peste 800 de piese pentru femei de toate varstele, la adresa http://magazine.okazii.ro/tinar 갑철성의 카바네리 해문결전 다운로드.

Anul 2012 anunta miscari importante pe piata modei din Romania, clientii orientandu-se tot mai mult catre cumparaturile online. Urmandu-i, TinaR a decis sa creasca vizibilitatea ofertei sale prin parteneriatul cu Okazii.ro Download asp.net ajax files.

Noutatea momentului pe platforma magazine.Okazii.ro o reprezinta lansarea magazinului TinaR 스프링 blob 다운로드. Practic, utilizatorii nostri din orice loc din Romania vor avea de acum la dispozitie o modalitate extrem de simpla de a cumpara produsele TinaR, rapid si sigur, printr-un click.”, declara Costin Cadelcu, Marketing Manager Okazii.ro Download the apache module.

Parteneriatul cu Okazii.ro e un pas important pentru TinaR, brand autohton care in 2012 isi sarbatoreste majoratul movie stalker. De cateva luni ne cautam fanele-clientele si online iar in universul construit de Okazii pentru fashioniste sigur le vom gasi usor! Cadoul de lansare pentru ele: reducere de 25% la colectia de primavara.”, spune Paula Negrea, Marketing&Communication Manager TinaR 파이어폭스 영상 다운로드.

In magazinul TinaR de pe Okazii se gasesc piese pentru doua generatii de femei: croieli moderne, foarte in tendinte, pentru tinerele de 20 de ani si modele clasice, confortabile, actualizate prin culori fermecatoare, pentru femeile de 40 de ani 탈무드 다운로드. Preturile nu depasesc 200 de lei!

Despre Okazii.ro: Lansat oficial in 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comert online din Romania, conectand milioane de cumparatori si vanzatori in fiecare zi Show Me the Money 3. Cu 1,4 milioane de produse listate in toate categoriile si peste 3,7 milioane de vizitatori lunar, Okazii.ro este un barometru al tendintelor de cumparare online Total Dream Animation.

TinaR este cel mai cunoscut brand romanesc de moda, fiind pe piata de 18 ani. Are aproximativ 20 de magazine in Bucuresti si in alte 6 orase din tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *