Maia Morgenstern va juca alaturi de Sharon Stone

Sharon Stone va fillma in Romania mai multe scene din viitorul sau film, iar printre actorii romani prezenti in distributie se numara si Maia Morgenstern 샤이닝포스 다운로드. Aceasta a participat la un casting clasic si va juca rolul unei asistente medicale.

Romanii o vor putea vedea in carne si oase pe cea care in anii ’90 a fermecat o lume intreaga prin aparitia sa sexy din filmul “Basic Instinct” Kluiss download.

Sharon Stone va ajunge in Romania pentru a filma, alaturi de Andy Garcia, pelicula “What About Love”.

Filmarile vor avea loc la studiourile Castel Film de langa Bucuresti, pe Transfagarasan si la Castelul Huniazilor si il vor avea ca regizor pe Klaus Menzel Hwangsung Gold.

Ca si in cazul altor productii straine, si de aceasta data s-a facut un casting printre actorii romani, 10 dintre ei fiind alesi sa aiba aparitii sporadice in film cru 다운로드.

Maia  Morgenstern este una din actritele care a trecut cu brio de castingul regizorului. Actrita urmeaza sa apara in noua productie jucand rolul unei asistente medicale care il ingrijeste pe unul din personajele principale ale filmului, o tanara accidentata in timp ce traversa Romania Uninhabited Island Story4.

Alti actori romani care vor juca in film sunt si Andrei Ionescu si Radu Iacoban.

Conform Click, Sharon Stone si Andi Garcia interpreteaza rolurile parintilor fetei accidentate 외국 드라마 다운로드.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *