Marni pentru H&M – Colectia pentru femei

Asta toamna, in luna noiembrie am aflat despre colaborarea  brandului italian Marni cu retailerul suedez H&M, fapt ce a bucurat fashionistele din intreaga lume Download Apple Watch Siri Voice.

Marni este un brand ce s-a ghidat mereu dupa propriile tendinte: este recunoscut  pentru imprimeurile, liniile si siluetele jucause si elegante Get tetter4 download. Colectia Marni ofera liberate de experimentare prin culorile si imprimeurile versatile. Intentia designerului Consuelo Castiglioni a fost ca aceste creatii sa poata fi cu usurinta purtate si asortate in orice fel:  imprimeurile africane pot fi purtate cu bulinele sau elementele grafice Bauhaus 기변 유심 다운로드.  Este o colectie ce se adreseaza in special tinerilor si reprezinta spiritul Marni, iar pentru un look complet au lansat totodata si o gama de pantofi, genti si accesorii 크리스탈 디스크 다운로드.

Colectia o veti putea gasi in magazinele H&M din Bucuresti si Constanta, respectiv in AFI Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City si Maritimo Mall, incepand cu 8 Martie 2012, iar preturile sunt cuprinse intre 39 si 599 de lei 심심토크 다운로드. Spor la shopping!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *