Miley Cyrus in Romania

Noul idol al adolescentilor americani dar nu numai, cantareata si actrita Miley Cyrus, va veni in Romania in toamna, anunta site-ul Evenimentul Zilei Grey.

Motivul vizitei il constituie un concert pe care vedeta „Hannah Montana” ar urma sa-l sustina la Bucuresti. Miley Cyrus are 16 ani, un serial tv care se bucura de succes, trei albume No 1, o carte autobiografica, un film care a debutat pe locul 1 in box office-ul american anul trecut si un alt film ce urmeaza a fi lansat in curand Eclipse Indigo.

Pana la confirmarea oficiala sau infirmarea concertului Miley Cyrus, vedeta va ajunge in vara in cinematografele din Romania, pentru ca „Hannah Montana: The Movie” va avea premiera in tara noastra pe data de 3 iulie 2009 Fotonica.

Despre Miley Cyrus

Miley Ray Cyrus (numele de botez Destiny Hope Cyrus, nascuta pe 23 Noiembrie 1992) este o cantareata, actrita si autoare nominalizata la GLobul de Aur si Critic’s Choice Award Minecraft Skins. Miley Cyrus este de asemenea cunoscuta ca interpreta  Miley Stewart/Hannah Montana in celebrul serial Hannah Montana difuzat de Disney Channel.

Dupa succesul serialului, in octombrie 2006, a lansat un CD in care a interpretat opt piese din show 복면가왕 72회 다운로드. Cariera solo a lui Milez Czrus a inceput cu albumul sau de debut „Meet Miley Cyrus”, lansat pe 23 iunie 2007. Al doilea album al ei,  „Breakout”, a fost lansat pe 22 iulie 2008 Download Adobe pdf Viewer. „Breakout” este primul album al lui Miley Cyrus in care nu este implicata franciza Hannah Montana. Ambele albume Miley Cyrus au debutat ca #1 in clasamentul Billboard 200 아크 서바이벌 이볼브드 다운로드. In 2008, ea a lansat filmul special Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert.

De asemenea, Miley Cyrus a jucat in filmul Bolt (2008), si a inregistrat piesa „I Thought I Lost You” pentru care a si fost nominalizata pentru Globul de Aur Download apk editor pro. In 2008, Cyrus a fost desemnata de revista Time in Top 100 cei mai Influenti Oameni din Lume. Revista Forbes a plasat-o pe locul 35 in topul celebritatilor („The Celebrity 100”) cu castiguri de peste 25 milioane de dolari in 2008 Walk3 Use Map.

Exista si vesti bune pentru fani: in 2009 se lanseaza Hannah Montana iar in aceste zile a inceput productia pentru un film in care Miley Cyrus are rolul principal: The Last Song march.

De asmenea, exista un joc online foarte popular cu Hannah Montana – Miley Cyrus Rock Star care a atras mii de fani in prima luna de la lansare. Jocul o prezinta pe Miley Cyrus in tinutele sale de concert iar tu devii designer personal astfel incat ea sa ajunga la timp la concert. Jocul poate fi jucat si aici (clic).

Va oferim mai jos cateva melodii care au facut-o pe Miley Cyrus populara in toata lumea (7 Things, Start All Over si Fly On The Wall):

Miley Cyrus – 7 Things – Music Video (HQ):

Miley Cyrus – Start All Over – Music Video (HQ):

Miley Cyrus – Fly On The Wall – Music Video (HD):

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *