Mircea Badea canta la Hard Rock Cafe

Mircea Badea a fost mereu omul de la care te-ai asteptat la orice: de la meciuri de box, la promisiuni de aparitie in emisiuni in cele mai ciudate vestimentatii. Nici de aceasta data nu se dezminte!

Sambata, 9 octombrie, incepand cu ora 22:30, Hard Rock Cafe este locul unde se va desfasura cel mai surprinzator eveniment muzical al anului – Mircea Badea, carismatica vedeta a Antenei 3 va canta pentru prima data in fata
publicului! Realizatorul emisiunii “In gura presei” va urca pe scena alaturi de Raluca Leahu, colega sa de la radio, cei doi interpretand atat piese compuse de binecunoscuta DJ-ita, cat si cover-uri celebre.

Luna octombrie aduce la Hard Rock Cafe poate cea mai mare surpriza a scenei muzicale romanesti din acest an – debutul in muzica al uneia dintre cele mai indragite si controversate vedete de televiziune. Mircea Badea va canta alaturi de colega sa, Raluca Leahu, cea care a pus bazele proiectului Magnolia si l-a atras pe realizatorul de radio si televiziune
in lumea muzicala.

Fosta prezentatoare la MTV Romania, DJ la Radio ProFM, actualmente DJ la RadioZU si asistent de emisie pentru Mircea Badea, Raluca Leahu – Magnolia doreste sa aduca „live” o muzica noua pe scenele romanesti si invita publicul sa redescopere adevarata placere a dansului si a distractiei:

Pretul unui bilet la concertul Magnolia Featuring Mircea Badea este de 25 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *